učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Odmor u Crnoj Gori: kako hraniti dijete?

Obiteljski odmor u Crnoj Gori često želite provesti tako da se ne može povezati s hotelskom rasporedu, tako da puno turista koji idu odmor u Crnoj Gori s djecom radije ostati u privatnom sektoru i pripremu hrane. Vlasnici koji daju stanova za najam, a također mogu pružiti kuhanje, ali iskusni planinari i obitelji koji dolaze u zemlje za dugo vremena aktivno upoznavanje lokalnog tržišta i trgovine.

Što je više isplativo - jesti u kafićima ili hotelima, ili izabrati potpuno neovisan život, odlučuje svaka obitelj je već na mjestu. No, za odmor u Crnoj Gori može biti vrlo pojednostavljeno u smislu ugostiteljstvo, ako je vaše dijete navikli na određene jela i hrane na vlasti ne slaže. Zatim Naoružajte string torbe i otići u obilazak lokalnih trgovina, bazara, i, naravno, tržište. Za neke interesne skupine mame (i tate previše), odmor u Crnoj Gori može postati fascinantan potraga (pogotovo ako ste u zemlji po prvi put, a autonomija svi žele spasiti).

Tako jednostavne i korisne proizvode koje vrijedi pogledati na odmoru u Crnoj Gori.

1. sir. To je mali problem. Sir nije jeftin, i rijetko. Osim toga, okusa ništa kao i obično, tako pametan domaćice radije to učiniti sami, ovdje kupuju punomasno mlijeko. Ništa komplicirano, puno recepata na webu. Ići za to!
2. kiselo mliječni proizvodi - kao dijetetski i običan, u Crnoj Gori prekrasno. Kefir, jogurt, kiselo vrhnje i jogurt će cijeniti ne samo djeca nego i svoje roditelje.
3. griz, kukuruz, zob i riža u susret puno u izobilju u trgovinama Crne Gore, ali heljda je skuplji nego u Rusiji.
4. dječje hrane je suha i pyurirovannym, dok su na odmoru u Crnoj Gori, problemi nećete. pogotovo ako se nalazite u blizini velikog grada. Svi analozi uobičajenih dobavljača dobro zastupljeni.
5. Budite sigurni da su u izborniku, svježe voće, povrće, meso i riba, kao i odličnim domaćim sirevima Crne Gore i domaće maslinovo ulje.
6. Djeca će cijeniti mirisne domaće kolače koje pekari izvađen iz pećnice pravo pred vašim očima.

Snaga u Crnoj Gori mogu biti vrlo korisni, raznoliki i jeftin. Posebno lijepo je da možete napraviti izbornik bez konzervansa i umjetnih boja, koristeći samo prirodne proizvode. cijene hrane u Crnoj Gori može se razlikovati od regije do regije, ali u cjelini nisu iznad europskog prosjeka, čak iu turističkoj sezoni.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: