učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Do danas, Jadranska obala pripada zemlji s poetskim imenom Crne Gore, smatra najčišće područje priobalja Jadranskog sliva.
U tom slučaju, aktivni razvoj turizma, koji je glavni grana lokalnog gospodarstva ne utječe na čistoću lokalnog zraka i vode. Čak i Talijani, koji su na raspolaganju Zapadu Jadrana, radije odmaraju na istoku, jer je obala je mnogo manje opterećen sa zabavnim, restoranima i hotelima. U tom slučaju, turistička mogu naći u Crnoj Gori bilo zabavu po vašim željama.

Pozitivno na „rejtinga” zemlje je pod utjecajem klimatskih uvjeta: toplih i sunčanih 250 dana u godini, meku i glatku vrijeme, iznenađujuće vrsta planina-more.

Za čovjeka koji je odlučio kupiti nekretninu u Crnoj Gori, nekoliko prednosti:
- jednostavan mehanizam državne regulacije kupnju i prodaju nekretnina, a ne opterećenom nepotrebnih birokratskih formalnosti
- Relativno niski troškovi stanovanja (kao i izgradnja i obnova)
- Jednostavnost učenje jezika (ovaj faktor pruža pogodnost adaptaciju predstavnika slavenske jezične skupine)
- stalni porast u najam i stambene i komercijalne cijene nekretnina

Ako ste kupili nekretninu u Crnoj Gori, možete imati mir uma i za njihovu zemlju - zemlja je ovdje iznimno povijesno privatnom vlasništvu, a zaštita tih prava - vrsta tradicije.

Cijene nekretnina u Crnoj Gori nije previše vari: ruyutsya, ali postoje određeni faktori utjecati na njih :. Kvaliteta stanovanje, veličine zemljišta, i tako dalje. d. No, čak i ako se odlučite za kupnju luksuzne nekretnine u Crnoj Gori, da li je stan, vila ili vikendica, cijena u usporedbi s, primjerice, Moskva će biti znatno ugodniji. Međutim, popularnost u zemlji raste svake godine, a time i cijene su u porastu brzo.

Ako planirate zaista vrijedno ulaganje, optimalna kupiti obalna područja (na što su cijene obali raste za oko 30-40% godišnje), graditi na tome hotela ili privatnog smještaja za iznajmljivanje i značajan profit već za sljedeću godinu.

Ako vam se dogoditi da imaju dodatnu „odnushki” Lyubertsy, razmisliti, nije li bolje kupiti zemljište ili imovinu u Crnoj Gori?

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: