učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Izleti u Crnoj Gori

Ruski turisti su počeli razvijati turizam u Crnoj Gori koristi gotovo odmah nakon što se srušio u Sovjetskom Savezu. Od tada, „biser Jadrana” je posjetilo milijuna Rusa. Netko putuju sami, netko koristi pripremljenih ture u Crnu Goru.

Do danas, raspon ponude turističkih tvrtki je toliko velik da je lako da se „izgubiti”, ali je turneja u Crnoj Gori uvijek se treba prikazivati ​​na popisu prioriteta.

Oni koji su već imali odmor u Crnoj Gori, sanja da se vrati tamo opet, i govoriti o svojim iskustvima, ne samo s oduševljenim osmijehom. Sama po sebi, ljepota Jadrana, to ništa neusporedivom atmosferom, a ozdravljenja toplog mora, lijepih plaža i svježem planinskom zraku stvoriti osjećaj slavlja. On je rekao da možete provesti nekoliko tjedana u šatoru na plaži, jede ono što je potrebno, a ostatak u sljedećih nekoliko godina. Međutim, ljubitelji udobnosti Crne Gore također ima za ponuditi puno zanimljiva i korisna.

Svaki izlet u Crnu Goru pretpostavlja povoljan smještaj u hotelu s prekrasnim pogledom sa prozora, ukusne i zdrave hrane, kao i različite oblike zabave, priliku igrati sport i planinarenje, izlete za istraživanje lokalne atrakcije.

Crna Gora - mala zemlja, ali doslovno svaki kvadratni metar je prava riznica povijesnih i prirodnih vrijednosti. Čak i bez pomoći vodiča možete puno naučiti i dobiti mnoštvo nezaboravnih dojmova.

Crna Gora je idealan ne samo za odmor. Nakon što je kupio turneje u Crnoj Gori ili u posjetu posjetu prijateljima ili rodbini, riskirate toliko zaljubljen u ovoj zemlji, koja će početi razmišljati o pokretu, što je prilično jednostavan za implementaciju projekta. Vlada je vrlo vjeran stranci koji kupuju stambene ili poslovne nekretnine u Crnoj Gori. Dobiti dozvolu boravka u ovoj zemlji je mnogo lakše nego u drugim europskim zemljama. A s brzim razvojem u turizmu poslovnih ili radnih problemi su sve manje.

Dodaj u ovaj relativno jednostavan jezik adaptaciju (ruski i crnogorski jezici pripadaju istoj grupi i imaju ukupnu masu) i prijateljski stav mještana za posjetitelje.

Putovanje u Crnu Goru može biti samo početak ... Ali ako niste bili na ovom divnom zemlji, savjetujemo vam da hitno popuniti prazninu.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.