učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Visa do Crne Gore za Ruse - pogotovo dizajn

Crna Gora se smatra jednim od najbolje dostupne europskih zemalja, ne samo u posjet, ali i za trajnu registraciju boravka. Ako planirate da se opustite u Crnoj Gori, ne trebaju vizu (građani Rusije imaju pravo na bezvizni boravak u zemlji do 30 dana).

Prvo, Rusi bi u Crnu Goru bez vize i ostati tamo do 1 mjesec - to je formalnost. Nakon tog razdoblja gost može napustiti zemlju i vratiti se na nju otvoriti novu vrijeme početka. Da biste dobili vizu za duži boravak u Crnoj Gori mogu biti u Veleposlanstvu Crne Gore u Moskvi. U ovom trenutku, konzularne takse za vizu je oko 60 eura.


Što trebate znati za dobivanje vize za Crnu Goru?
Viza tip A (tranzit zraka) kada zemlju prelazak u zračnom prometu je potrebno.
Tip B viza izdaje se za do šest mjeseci (maksimalno razdoblje neprekidnog boravka u zemlji na ovoj vize - 5 dana). Ova viza se izdaje na temelju podnošenja ulazne vize u zemlji odredišta. Kada nastavite preko teritorija Crne Gore turističkih grupa (5 do 50 ljudi) objavila je grupa vizu.
Vrsta vize C (kratkotrajno, ciljano za posjete - putovanja, izleti s vodičem) može biti otvoren do godinu dana. Ukupno vrijeme boravka u zemlji (bez obzira da li je to kontinuirani razdoblje ili nekoliko dana) bi trebao biti ne više od 90 dana u roku od šest mjeseci od dana stupanja.
Vrsta vize D - poslovna viza za Crnu Goru, otvara za duži boravak u zemlji. Razdoblje od neprekidnog prebivališta u Crnoj Gori za poslovne vize je 180 dana tijekom razdoblja od 12 mjeseci od važenja vize.

Crna Gora viza nije potrebna:

Nositelji schengenskih viza
Američki nositelja vize ili vize EU

Razlozi za odbijanje izdavanja vize za boravak u Crnoj Gori, opoziva i zabrane ulaska:

nedovoljna financijska sigurnost u svojoj zemlji prebivališta
nepoštivanje uvjeta tranzita
nepostojanje dokaza cijepljenja (na ulazu u potencijalno opasne u smislu područja infekcija)
nasilničkog ponašanja
zbog osnovane sumnje da je počinio razne prekršaje
nepostojanje osobnog odgovora na poziv na predstavnika Crne Gore.

Ako uzmete u obzir odbijanje neutemeljene, možete podnijeti pritužbu Ministarstvu unutarnjih poslova. U roku od 8 dana, Ministarstvo će pregledati vaš zahtjev i donijeti odluku, nakon čega će biti potrebno ponovo podnijeti zahtjev za vizu za Crnu Goru.

Za građane Svaka država ima svoja pravila. Na primjer, građani Bjelorusije mora dobiti pozivnicu za ulazak u Crnu Goru od fizičke ili pravne osobe, čak i ako oni planiraju tamo ostati 30 dana. Predstavnici pojedinih zemalja mogu ostati u Crnoj Gori bez vize u trajanju do 90 dana.

Praksa pokazuje da je viza za Crnu Goru - jednostavna i ne procesu rada, a vrlo ostati ili prebivalište u zemlji je vrlo udobna za Ruse. Lokalni zakonodavci su dovoljno odani obje gostima zemlje i ljudi koji se prijavljuju za državljanstvo.





Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.