učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Apartmani u Crnoj Gori: Je li igra vrijedan svijeću?

Apartmani u Crnoj Gori - je vrlo popularna među Rusa članak ulaganja u inozemstvo imovine. To i ne čudi - odmor u Crnoj Gori nisu ravnodušni prema našim sugrađanima, i oni su spremni vratiti opet i opet. Tijekom vremena, svaka druga osoba počinje razmišljati o kupnji stana u Crnoj Gori. Netko planira preseliti u „zemlji snova” za stalni boravak, a netko dobiva stan u Crnoj Gori za iznajmljivanje.

Kako se to može postići? Naime, unatoč rastućoj popularnosti Crne Gore kao turističke zemlje, cijene nekretnina su još uvijek prilično demokratski. Štoviše, lokalni zakoni omogućuju stjecanje vlasništva zemljišta bez većih ograničenja.
Blaga klima, 300 sunčanih dana godišnje, čisto more, planinski zrak, plodna zemlja, vinogradi, razumne cijene hrane i gostoljubivim mještanima, koji dovoljno brzo, možete početi govoriti (crnogorski jezik srodan ruskom, i uzeti vrlo lako) - sve to govori u prilog sele u Crnu Goru za stalni boravak, ali uz kupnju stanova na obali Crne Gore treba uzeti u obzir: bliže moru, više cijene zemljišta i, sukladno tome, nekretnine.

Naravno, ne samo blizina plaže igra važnu ulogu u određivanju cijena. nekretnine Crna Gora može biti skupo, ovisno o blizini prometnih čvorišta, popularne wellness centri, velikih turističkih gradova, povijesnih spomenika i tako dalje. D.

Ali gdje god da stan u Crnoj Gori, da neće završiti „odsječena od civilizacije”: zemlja je jako mala, a svi vitalni područja su dostupna s bilo kojeg mjesta.

Ako namjeravate raditi posao u turizmu u Crnoj Gori, ulaganja u strateški smještena imovine lako isplatiti unutar prve dvije godine: potražnja za najam stambenog prostora u Crnoj Gori i dalje je visoka. Prema tome, za spremanje na kupnju stana ili hotelu u Crnoj Gori, u ovom slučaju nema smisla.

Kada krećete u Crnu Goru, pokušajte to učiniti uzbudljiva poslovanja kao vino: glavni europski proizvođači spremni kupiti u ovoj zemlji, čak i vino za pripremu mješavine, te daje ispravan pristup da se vrlo dobro od druge godine postojanja vinograda.

Stan u Crnoj Gori - velika investicija da li planiraju da se presele u ovoj zemlji dobrodošlice za stalni boravak ili ne. Osim ako postoje posebne okolnosti i nepredviđene situacije, cijeli postupak kupnje nekretnina ne traje više od tjedan dana, jer je nisu dobrodošli „birokracije”.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: