učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Opustite se kao kralj - odmor u Crnoj Gori

Svi od nas barem jednom godišnje kako bi se situacija promijenila. To ima pozitivan učinak na produktivnost, zdravlje, psihološku udobnost i unutarnje ton. No, kako iskustvo pokazuje, ne svaki ruski može priuštiti kvalitetan odmor tako često. Da, i poteškoće s registracijom viza zaustavi vrlo mnogo. Najbolji izlaz - putovanje u toplom, sunčanom, gostoljubivi i izrazito „slavenske” Crne zaradio ljubavi milijuna ruskih turista.

Osim iznenađujuće pjesničkih mjesta, Crna Gora ima čist okoliš, niske cijene na odmoru, obilje zabave za turiste, velikih plaža i ... tišina. Da, ostatak u Crnoj Gori može biti kao što želite, „noć”, „klub”, i vrlo aktivan, sportski tip, kreativni, obitelj i privatnost.

Ako želite slušati netaknute tišine, sjedi pored kristalno bistroj vodi planinskog jezera, posjetite jedan od najupečatljivijih jedinstvenih nacionalnih parkova u zemlji.

Ako se koriste za komunikaciju i napraviti nove prijatelje, nudi živopisne plaže i disco Budva i Petrovac.

Kao i prirodnim proizvodima i jednostavan odmor uz more? Uklonite kuću u Crnoj Gori i daju djeci zadužen za zdravstvo za godinu dana unaprijed.

Vi esteti i putovanja bez kamere? Odmor u Crnoj Gori „zasadio” nemate jedan set baterija. Ona želi da se slika na svakom koraku: maslinike, veličanstvene planine, ognjene zalazak sunca, more, „alpski” pašnjaci, drevne znamenitosti i lijepa ... i nasmijana mještana.

Ukupna dužina lokalnih plaža je oko 70 km, od kojih 55 su prekrivene mekom, toplom pijesku. Temperatura zraka i vode na približno isti tijekom sezone kupanja - od 25 do 33 stupnjeva.
Možete ostati u udobnom hotelu ili ostati u Budvi ili bilo kojem drugom gradu. Nedostatak stambenog prostora nikada nije bio ovdje, a turistička infrastruktura se stalno razvija i postaje sve dostupniji i moderno.

Iskusan putnici kažu da je u jednom od rijetkih zemlji, pripremljen na isti divno kao što je to ovdje. Tradicionalna kuhinja Crne Gore - to je potpuno prirodno obilje mesa, svježeg povrća, voća i mliječnih proizvoda. Mnogi ljudi kažu da i nemaju vremena za probati sve što smo htjeli. U Crnoj Gori ne znaju značenje boja i umjetnih konzervansa.

Nije ni čudo da Crna Gora je odavno popularna s predstavnicima kraljevskih obitelji diljem svijeta, holivudski glumci, poznati predstavnici umjetnosti i znanosti. Tu je tako lijepo, lijepa i jednostavna da vrlo često čak i luksuznih odmarališta gube ovaj mali, skromni i patrijarhalnu zemlju.

Živo i nezaboravan odmor u luksuznim uvjetima, što ne uzrokuje razarajući udarac na proračun, to je moguće. Vidjet ćete to, ako ste se odlučili za odmor Crne Gore.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: