učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Obrazovanje u Crnoj Gori

Crna Gora - zemlja relativno niska cijena obuke, kvaliteta koja nimalo ne zaostaje za europskim prosjekom. Naravno, razina Harvard nije potrebno govoriti, ali to je dostojan visokog obrazovanja u Crnoj Gori mogu dobiti mlade ljude koji nemaju velika financijska sredstva.

Besplatno visoko obrazovanje - nije prerogativ Crne Gore. S obzirom na stanje ovdje studirati, samo 25% učenika, a natjecanje za tim mjestima je vrlo visoka.

Prema izvješću Europske komisije za obrazovanje Euridika, troškovi obuke u Crnoj Gori može varirati od 500 do 1000 eura godišnje.

Ako odlučite nastaviti visokoškolsko obrazovanje u Crnoj Gori, imajte na umu da je sve u vašim rukama: vi svibanj dobro ističe sa svojim talentima i početi dobivanje stipendije. Zanimljiv je trend u zemlji je vrlo subjektivan pristup imenovanja nagrada studentima: Obrazovna organizacija Crne Gore ne dolaze iz potrebe i sposobnosti učenika. Drugim riječima, ako se tijekom treninga redovito provode istraživanja, pisati zanimljive izvještaje, napraviti određene prijedloge za poboljšanja, ili je potisnut prema izumu, možete računati na malom stipendija.

Jaka točka crnogorske sustava visokog obrazovanja su dovoljno mogućnosti za studente za nastavak školovanja u bilo kojoj europskoj zemlji ili dobiti diplomu. Crnogorska višu nastavu obrazovanje praksa na engleskom jeziku, pružajući svojim studentima s potrebnim svestranost.

Visoko obrazovanje u Crnoj Gori - stabilan i temeljita baza podataka, što može biti nedovoljno za dobar karijeru u kontekstu europskih natjecanja, ali to bi bilo dovoljno za ulazak u uglednim sveučilištima u Europi. Međutim, čak i sa crnogorskom obrazovanja može dobiti dobar posao u Engleskoj ili Italiji.

Vrste Crna Gora obrazovnih institucija. Priprema:

Gimnazija. Prosječno trajanje studija - 4 godine. Ove škole su pripremni koledž.
Stručne škole. Trening traje oko 3-4 godina, studenti dobivaju uzkoprofilirovannye znanja što donekle ograničava njihov izbor sljedećeg škole.

Sveučilišta Crne Gore:
Obrazovne institucije „viših” i „visoke” obrazovanja. Vremenska Trening varirati od 4 do 6 godina, ovdje se pripremaju stručnjaci u znanosti i umjetnosti. Nakon diplome, studenti mogu nastaviti školovanje ili postati student. Strani studenti mogu lako naći posao u Crnoj Gori na kraju treninga.

Mediteransko sveučilište i Sveučilište Crne Gore su najpopularniji sveučilišta u zemlji.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: