učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Petrovac i njegova okolica (Rezhevichi, Buljarica)

Što je plažu odmor na području Petrovca ​​i Buljarica? Prije svega, ovo je najbolji pogled na cijeli Budvanske rivijere. Ljubitelji fotografije ovdje neće biti dosadno - da ćete želite snimiti sve one nevjerojatne uvale, hridi i plaže. Za rekreaciju, možete odabrati kao „divlje” plaže području i prilagoditi za turističku rekreaciju.

Gradić Petrovac - to je jedno od najljepših mjesta za boravak u Crnoj Gori. Turisti su ovdje u dobrom crnogorskom tradicijom, dosta, ali to ne utječe na ukupnu mirnom i ugodnom atmosferom. Grad je okružen maslinicima koje okružuju lokalne plaže.

Umoran od sezone zauzet i traže privatnost? Držite tečaj za Reževići (malom mjestu u blizini Petrovca) i opustite se na plaži „Drobni pijesak”. Ovdje možete uroniti u netaknutoj tišini i uživati ​​u nevjerojatno čistom vodom. Posebno ljubitelji „divljih životinja” kao uvali Buljarica - stjenovitom morskom dnu i zelenog močvarnog obale. Vrlo često mora Buljarice postaje nemirna: visoki valovi su vrlo slikovito, ali plivanje je strogo ne preporuča se u ovom trenutku.

Ako planirate tradicionalni odmor na plaži u Crnoj Gori, u potrazi za područja bliže gradu. Petrovac susjedstvu doslovce se nižu kampova. Jedan od najvećih plaža na tim mjestima - Lučice, u potpunosti živi do svoje ime ( „blistava”). Smatra se da je obilje maslinika - mjeru učestalosti blagog sunčanog vremena. Oko Petrovac masline osobito velika, a vrijeme zaista dominira toplih i sunčanih - planine koje se spuštaju na samoj obali, pouzdano zaštititi područje od kopna ciklona.

Bliže Reževići čak i pristupe plaži je strma stjenovita staza koja vodi do mora (obalni pojas je vrlo uzak). doći blizu mora ne može biti na autu, ali to je za najbolje - zrak je iznenađujuće lagan i čist.

Reljef Petrovac prilično glatko, i glavnih prometnica i dalje daleko od grada, što opet stvara uvjete za miran i održivog lokalnog odmor. Plaže u blizini Petrovca ​​nježan i blagustroennye. U Buljarica područje je također prilično ravna, ali joj nedostaje njegu plaže i turističkih objekata.

Ako želite ostati u udobnosti, imajte na umu da je ostatak Crne Gore je u potpunosti prilagođen potrebama turista, pa čak i mala Petrovac ćete pronaći sve što vam je potrebno: hoteli, hoteli i privatni apartmani za svačiji ukus i proračun, na tržištu sa svježim proizvodima i lokalnih suveniri, ugostiteljski objekti različitih razina, supermarketa i privatne trgovine.

Sportski entuzijasti će cijeniti male lokalni sudovi i nogomet. Možda život nije tako grubo kao u Budvi, ali prije nego bilo koji glavni grad Crne Gore se može doći autobusom. Budva od Petrovca ​​treba uzeti autobus za oko 30-40 minuta.

Udaljenost od Petrovca ​​je otprilike isti kao od zračne luke Tivat i Podgoricu, ali u posljednjoj sezoni je više prikladan za dolazak / odlazak zbog čestih prometnih gužvi na obali. Cijene smještaja za vrijeme u sezoni - jedan od najviših na crnogorskoj obali, pogotovo za smještaj u privatnim apartmanima i vilama.

Petrovac, idealno za ljubitelje miran odmor obitelji s djecom, ali potrebno je imati na umu da su cijene za smještaj ovdje je prilično visoka. Atrakcije u gradu vrlo malo, ali Crna Gora udaljenosti su kratke, a da ne morate ići istraživati ​​kulturne spomenike.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.