učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Snaga u Crnoj Gori: cijene i kvalitete

Crna Gora - zemlja obiteljski odmor. Idete s djecom na istočnoj obali Jadrana prvi put, naravno da mislim o tome više snage na prvom mjestu.

Mi ubrzati kako bi vam dobre vijesti: Crna Gora - jedan je od rijetkih naselja na kojoj možete odabrati optimalnu izbornik za vrlo malo novca. U isto vrijeme kao i proizvode možete biti sasvim sigurni, bez obzira da li se odlučite za ugostiteljstvo ili vole kuhati s lokalnim proizvodima na svoje vlastite.

Naravno, u spa centru (posebno u području plaža) na zemlji postoje restorani različitim razinama, među kojima se nalaze i elita institucija, da prisustvuju koji priuštiti svaki kamper, ali velika većina kafića i restorana koji su lako dostupni i privlači ne samo ugodan cijena krpa, ali i impresivna veličina i ljepota dijelova dizajna hrane. Veliki broj voća i povrća je tradicionalno za ovu zemlju, tako da možete koristiti ostatak u Crnoj Gori kao priliku za jačanje imunološkog sustava s vitaminima.

U „ne-turistički” područja Crne Gore na cijene hrane razlikuju s vremena na vrijeme, te u smanjenju od plaže području počinje u „baršun” sezone. Stoga je vrlo korisno otići na odmor u Crnoj Gori, oko sredine rujna.

Obratite pažnju i na mjestu svog prebivališta. Ako odaberete jeftini hotel u blizini nekog elitnog kompleksa, biti spremni platiti više za istu hranu. Najskuplji područje se smatra Budve i Kotora, kao i zasebna elitnih stambenih područja.

Gdje jesti u Budvi:
Institucije „brze hrane” kao što su Lido ili Skoljera (prosječna cijena krpa od 1-3 eura)
Mali restorani sa sustavom samoposluživanja (od Euro 3 do 6)
Konoba - restorani, osobito zanimljiva za turiste. Cijena oznake su demokratski dovoljno, ali postoje skupe opcije. Cijene ovise o instituciji politiku vlasnika.
Pizzerije. U Crnoj Gori, pizza i tjestenina pripremljena prema talijanskoj recepturi, a njihova cijena ovisi o veličini serije. Za tjesteninu platiti od 6 do 10 eura i pizza košta od 5 do 8 eura.
Fine Dining

Oni koji dolaze na odmor u Crnu Goru, odmah primijetio da su svi restorani i kafići dići izbornik sa cijenama već na ulazu. To vam omogućuje da uštedite vrijeme.

Ukoliko želite organizirati svoje obroke u Crnoj Gori, imajte na umu da ste odabrali meso u nekim trgovinama kada možete kuhati na žeravici bez dodatne naplate. Tako ćete ne samo ukusna, nego i vrlo zdravo jelo „na licu mjesta”.

Hrana u Crnoj Gori je toliko raznolika, zgodan i jeftin, što je jedan od najznačajnijih čimbenika turističke popularnosti u zemlji.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: