učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Nova godina u Crnoj Gori

Želite bajku? Jeste li propustili romantiku? Ili možda umorna tradicionalna ruska salata, a želi zveket čaša šampanjca na drugom mjestu?

Odlučite se za odmor u Crnoj Gori, i da će učiniti vaš Božićni blagdani sjećanju u svakom pogledu. Istočni Jadran kao takav - uistinu čarobno mjesto, a zimi podsjeća na dom starih legendi i tradicije - nevjerojatno lijepe i tajanstvene snježnih planinskih vrhova, guste šume i antičke spomenike zadovoljit će i one koji uživaju u odmoru na plaži i toplom suncu.

Da, zima je hladna, a ostatak u Crnoj Gori očito ne dopušta turistima da dobiti tan, ali, kada se pravilno sastavljen tour izbornik možete se osjećati kao lik u romanu Drakula. Ako egzotični Istok slavenski atmosfera ne apeliram, pokušajte aktivan odmor u Crnoj Gori (skijališta Crne Gore (Kolašin, Žabljak) - odličan i puno više pristupačne alternativa Alpama). I ribolovci će ljubav led ribolov na lokalnim najčišćih jezera.

Na Novu godinu ćete moći uroniti u posebno dubokim nacionalnim tradicijama, običajima i ritualima, osjećaju nacionalnu boju, sudjelovati u kušanju ukusnih jela Crne Gore i njenih aromatičnih vina. Možete vidjeti prekrasne spetakli, sudjelovanje u strankama, natjecanja i igre.
Ovdje vole slaviti i opustiti se uz iskra, pa je ostatak u Crnoj Gori za Novu godinu - nije samo ugodan obiteljski odmor u kući među planinama snježnom kapom. To je također velika prilika za druženje i zabavu među gostoljubivim i prijateljski ljudi.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: