učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora: temperatura palube

Odmor u Crnoj Gori - to je ne samo plaža i kupanje, ali i putovati, tako da je vrijeme u Crnoj Gori nije uvijek tako važno za turiste. Međutim, postoji takav putnik koji nije pitao što se događa s vremenom u ovoj zemlji u različitim godišnjim dobima. Mediteranska klima je općenito mekana i udobna, ali i svježina morskih vjetrova, svjež planinski zrak i vlaga zimi, u rano proljeće i kasna jesen je vrlo primjetna.

Suha i vruća ljeta plivanje Crnu Goru omogućava dan i noć, zimske kiše moglo uznemiriti. Opcije za odmor u Crnoj Gori se prilično jasno podijeljena mjeseca. Zima je, naravno, mnogo kraće nego kalendaru, oborine su izvan sezone ima visoke vrijednosti (posebno u planine i podnožju) i visoku vlažnost. Zima je rijetko hladno 10 stupnjeva. No, u ovom trenutku, možete posjetiti znamenitosti bez dobivanja umorna od vrućine i suhoće zraka.

Turistička sezona u Crnoj Gori - od svibnja do listopada. U ovom trenutku, broj putovanja u Crnu Goru premašila sve moguće granice, i pitam se gdje staviti ovaj mali zemlju kao turistov.V rujna, ljudi su mnogo manji, a more - vrlo topla i udobna. Početkom lipnja, turisti u Crnoj Gori je i ne onoliko koliko je u srpnju i kolovozu. U plaži područjima temperatura može doseći 40 stupnjeva, i planine uvijek ugodno i cool. Tako da takve stvari u isto vrijeme korisno.

od

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: