učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Što više atraktivna kupnja nekretnina u Budvi?

U posljednjih nekoliko godina, u crnogorskom gradu Budvi brzo stječe popularnost Hurt stranih kupaca nekretnina u Crnoj Gori.

Ako usporedimo ovu situaciju s onom iz prethodnih godina, može se vidjeti da je iznos ulaganja u kupnju zemljišta u Crnoj Gori, kao i poslovnih i stambenih nekretnina značajno povećala.

Posebno zanimljivi kupcima Budvanska Rivijera, čiji je privlačnost nije smanjena čak prilično brzim rastom cijena zemljišta, najam i stambene obali.

Zašto Budva? Odgovor je jednostavan: najbolje europske naselja od istočne obale Jadrana, samo ne pronaći. U Budvi kupuju nekretnine kao jednostavan za boravak, a za posao: turizam industrija je dobro razvijene ekonomije i glavni izvor prihoda.

Dakle, razlozi za kupnju nekretnina u Budvi:

Optimalna ekološko stanje (brojnost turističkih objekata ne utječe na razine onečišćenja zraka i onečišćenja morske vode) u odnosu na zapadne Jadranu
niske cijene
Veliki opseg obalnog područja (glavni dio teritorija koji zauzima plažama i stoga je vrlo cijenjen od strane turista širom svijeta)
Velik izbor plaža i rekreacijske opcije (od kampiranje i obiteljski odmor u ekstremnim sportovima)
Razvijena turistička infrastruktura, koja će omogućiti vlasnik novog hotela nije trošiti vrijeme na organizacijskim pitanjima.
Najbolji klima u cijeloj Crnoj Gori
Kombinacija aktivnog kulturnog života centru Budve (izložbe, umjetničke izložbe, festivali, koncerti) s mogućnošću da se povuce na udaljenim plažama.

Ako se odlučite za kupnju nekretnina u Budvi s ciljem da se utočište u zakup ili organizirati poslovanje hotela, prisutnost kupaca brinuti nemate: zadivljujući pogled Crne Gore, predstavljeni u punom sjaju je na Budvanskoj rivijeri, napravio je pravi turistička meka, interes za koji se tijekom godina samo raste.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: