učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Najbolja mjesta u Crnoj Gori: Sveti Stefan i okolica

Sveti Stefan - jedan od najljepših mjesta u Crnoj Gori. Nije ni čudo da je cijela Budva Riviera kraljevske obitelji je područje izabran za kuću svoju ljetnu rezidenciju u ranom 20. stoljeću.

Jedna od plaža se zove - „Plaža kraljica”. Obala je okružena zelenilom cvatnje agava, i srce ovog mjesta je grad na otoku s poetskim imenom Sveti Stefan.

Na plažama bivšeg prebivališta od najvažnijih opuštajuće vjerojatno poluchitsya- čak i ako ste spremni platiti 20-25 eura za ulazak, a ne na činjenicu da imate dovoljno prostora, ali to nije potrebno. Ulaz na plažu je besplatan, a možete uživati ​​u glatku šljunčane dno, čistu vodu i prekrasan pogled na otok bez ikakvih prepreka.

Pržno (mala uvala u blizini otoka) će biti teško pronaći mjesto za život, jer gotovo polovica obalnog područja je kupio hotel „Maestral”, tako da je najbolje da se na Kamenovo - relativno mala plaža između Pržno i Rafailovići. Ako želite, možete ostati u odmoriti i uživati ​​u miru i čistoću zraka i vode - sve isto, turisti u odnosu na kopno ovdje nekoliko koje utječu na okoliš u većini pozitivan način.

Sveti Stefan se nalazi južno od Budve i stoga ima više sunca. Ako vam se sviđa sunce, izbjegavajte uvali „Queen of the Beach”, koji je skriven od sunca obilje zelenila u okolnim stijenama.

Otok Sveti Stefan i plaže okolnih područja koja se odlikuju male veličine i teško pristupačnosti. Ovdje ćete naći veliki broj mjesta za zabavu i mogućnosti za aktivan odmor, ali će moći uroniti u atmosferu čistoće, mira i tišine. S obzirom na „elitizma” teritorija, cijene smještaja su mnogo veći nego za „mase” područja Budvanske rivijere.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: