učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Ulazak Crne Gore: Dokumenti i propisi

Crna Gora se procjenjuje na turiste i stručnjake u turističkom poslovanju, je daleko najpopularniji destinacija za odmor Rusa, kao i zemlje u kojoj vrlo rado doselili građane Rusije i CIS zemalja za stalni boravak.

Objasniti zašto je suvišno. Mali i udoban Crna Gora kombinira ne samo najbolje ekološke, klimatske i estetske naselje i zabavnih mogućnosti i uvjeta, ali i nudi sve te užitke svojim gostima dobrodošlice, prijateljski i vrlo korisne u smislu financija i papirologije.

Odmor u Crnoj Gori s djecom - to je super za godinu dana unaprijed, čisti zrak, visokokvalitetni prirodni proizvodi, topla morska voda i jedinstvena mikroklima u kojoj je čak i sama zemlja je ljekovita.

Idi na Crnu Goru tvrtka također će biti zanimljivo - u sezoni ovdje nude obilje barovima, kafićima i diskotekama, gdje možete upoznati zanimljive ljude iz cijelog svijeta.

Sportaši u Crnoj Gori previše dosadno neće raditi - na raspolaganju paragliding, rafting i rafting na lokalnim kanjonima, ribolov u planinskim jezerima, skijališta tijekom cijele godine, pješačke i biciklističke, penjanje i još mnogo toga.

Atrakcije Crna Gora - najstariji samostani, dvorci i jedinstveni prirodni spomenici, čija povijest datira iz rimskog doba.

Ukratko, odmor u Crnoj Gori, kao i uživo - jako lijepo i ne previše skupo.

A ulazak u Crnu Goru apsolutno nije problem. Ako se želite opustiti, bez zamornog papirologije, viza i posebnih dozvola, Crna Gora - ovo je za tebe.

Prvo, očito bonus je besplatan ulaz u Crnu Goru. Namijenjen je za građane Rusije, Ukrajine, CIS, baltičkih zemalja, Europske unije, Gruzije i Armenije.

Drugo, nije nužno prilikom ulaska Crna Gora imati pri ruci dokument o hotelske rezervacije bon od organizatora putovanja ili poziva. Dovoljno je predstaviti putovnicu i povratnu kartu, ali privremeno je potrebna registracija na dan dolaska. Na kraju razdoblja boravka u zemlji plaćaju boravišnu pristojbu. U Crnoj Gori, taj iznos je 1 euro.

Treće, ulazak u Crnu Goru nije povezana sa složenošću progla valutu. Odlaskom malih ograničenja su: gotovina, možete donijeti u ne više od 500 eura. Sa bankovnim karticama takvi problemi ne nastaju, tako da je najbolje da koristite govore metode plaćanja bezgotovinskih i bilješke izostavljene iz pocket troškova. Još jedna stvar: na ulazu u Crnu Goru kada treba proglasiti iznos u gotovini jednaka ili veća od one koju želite ukloniti iz zemlje kroz crveno kanala. Drugim riječima, bilo u gotovini više od 500 eura ne može se uzeti od tebe, ako se ista ili veća količina nije uvezena.

Ulazak u Crnu Goru s kućnim ljubimcima neće biti problem ako imate potvrdu od veterinara da je ljubimac zdrav i cijepljeni protiv glavnih bolesti. To je posebno važno imati cijepljenje protiv bjesnoće, što je jedan godišnje To su pravila uvoza životinja u Crnoj Gori, kao u bilo kojoj drugoj zemlji). Kontrola vaš ljubimac će se održati u zračnoj luci, i na ulazu u Crnu Goru, a na odlasku iz svoje zemlje.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: