učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Po povratku iz Crne Gore: kako snimiti suvenira za rodbinu?

Ako je otišao na odmor u Crnoj Gori, onda se pripremiti za činjenicu da je dobro raspoloženje u zemlji koju želite ponijeti i voljenima, i za sebe. Činjenica da objekti koji prenose lokalni okus, tu su iza svakog ugla, ali iz magneta i šalice prilično umoran.

Što će biti lijepo i korisno ponijeti kao ugodan podsjetnik na odmor u Crnu Goru? Lokalno alkohol će biti u mogućnosti da se uvede malo, pa birajte pažljivo. Ako vaš obilazak Crne Gore uključuje izlete u samostanima, ne zaboravite korisnih lijekova biljne tinkture, i orasi, koji su redovnici po starim receptima.

Ako ste foodie, ne možete ostaviti Crnu Goru bez pokušaja i uzme sa sobom najviše da niti je nacionalno jelo zemlje - šunku, pršut delicija. U lokalnim supermarketima, našao je vremena i pogodan je za transport.
Domaći sirevi Crne Gore - veliki raspon proizvoda s jakom i bogatog okusa i arome, koje možete kupiti izravno od lokalnih stanovnika. Masline i maslinovo ulje su također vrlo ukusna i visoke kvalitete.

Ako želite da netko nezaboravan poklon, kupiti neki cap - nacionalne kape s crvenom vrhu. Ponekad postoje kape na kojoj su vezeni grb Crne Gore.

Ništa manje šarene i šareni vez, zastupljene u lokalnim suvenirnicama - a to stolnjacima, ubrusima i maramice ... Takav dar će vas koštati malo skuplji, ali budite uvjereni - da je najbolje dati raspoloženje, te dobiti na odmoru u Crnoj Gori.

To će biti teško ignorirati pletene vunene igračke kojima se trguje starije dame. Slatka magarac ili medvjed će oduševiti i djecu i odrasle.

Govoreći općenito, dalje u planine, više zanimljiv i originalan dar možete pronaći. I vino i sir, i pršut, te tinkture i tekstil, te domaće pletene predmete - sve na području plaže je više kao robe široke potrošnje nego u udaljenim područjima. To i ne čudi - osigurati tako velik protok turista u Crnoj Gori suvenira nije lako, a takve aktivnosti redovito se stavljaju na svojevrsnom transportera u mjestima izvan ceste.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: