učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Rent a car u Crnoj Gori: Što trebate znati

Crna Gora - mala zemlja, pa jedan praznik da je moguće pregledati svoje glavne atrakcije. Posebno je prikladan za putovanje ovdje na osobnom automobilu, iako iskusni putnici upozoravaju da je stopa veća od 70 km / h za razvoj, blago rečeno, nije poželjno. U Crnoj Gori nije najagresivniji vozači na svijetu, a pravila ceste u cjelini poštuje, ali pješaci prošao vrlo nevoljko, a ne dati način da volimo.

Usluge koje nude rent a car uslugu u Crnoj Gori set. To se posebno odnosi na obalnim područjima, što je sasvim prirodno, iako su turisti spremni napraviti izlet na središnjem dijelu zemlje.

Rent-a-car u Crnoj Gori, ponekad je potrebno i ponekad postaje jedina opcija. Javni prijevoz u ovoj regiji nije vrlo povoljno za istraživanje lokalne atrakcije, koji se nalazi udaljen od glavnih znamenitosti i prigradskim rutama.

Cestovni službe rade jako dobro, tako da je problem prometnih gužvi i prometnih nesreća dogoditi samo u najpopularnijim turističkim područjima. Ako ste unajmio automobil u Crnoj Gori, budite oprezni kada se kreće oko na lokalnim prometnicama u mraku - mještani često ostavljaju i kamioni i usluge vozila na cesti.

U udaljenim područjima plaži a little točenje zone, tako da je najbolje da ima zalihu goriva za dugim putovanjima. Povremeno ćete se suočiti situaciju da neke benzinske crpke će biti zatvoren.
Ako koristite najam automobila usluge u Crnoj Gori, jasno slijediti pravila, ne razbiti lokalne pravila ceste i unaprijed proshtudiruyte forumima o ovom pitanju: ovdje ćete naći dosta korisnih informacija o stvarnom stanju na cestama i kako riješiti neke od problema. Praktični savjeti i mišljenja iskusnih putnika na najam automobila u Crnoj Gori, samo ne miješati. Možda za recenzije, morat ćete odabrati optimalnu uslugu prije valjanja.

Glavni prekršaji i kazne:

- Više od 0,5 promila alkohola u krvi - oko 110 eura
- Ubrzavanje - 20 eura (višak do 10 km) i gore
- Korištenje mobitela bez slušalica za vrijeme vožnje - 20 eura
- Kako doći do crveno svjetlo - između 30 i 120 eura


Ako se odlučite za najam automobila u Crnoj Gori, od vas će biti zainteresirani za:

- U planinama na padinama diljem prilično velike i oštre komade stijena
- U malim zajednicama na način na koji će povremeno kretati stoke
- Neki putevi vode na „nigdje”. Bolje pitati za upute od mještana.
- Parkiranje u blizini glavnih kulturnih i prirodnih spomenika su besplatni.
- Kratko svjetlo se mora uvijek omogućen.


Rent-a-car u Crnoj Gori pomoći će vam da upoznate ovaj prekrasni zemlju i posjetite sve atrakcije koje privlače vas srce.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: