učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kotor Crna Gora, kao što je to

Boki Kotorskoj, koja se proteže duž obale romantične Kotora, koji se smatra jednim od najljepših prirodnih fenomena istočnog Jadrana. Ako ste došli na odmor u Crnoj Gori prvi put i nije imao vremena za posjet Kotoru, trebali biste to učiniti na prvom mjestu. To je potrebno kako bi se u duhu zemlje i uzeti ga u budućnosti s pravim kutom. Što se činilo da otvori vrata povijesti Crne Gore, pridaje vas na lokalne kulture i netaknute arhaične atmosferi.
Ipak, nakon IV stoljeća (od stoljeća čiju osnovu) je iznenađujuće malo toga promijenilo. Isto slikovito stijena Lovćen, isti Stari grad, okružen slikovitim zidine, isti pogled na uske, poput strijele, Boki Kotorskoj.
Po želji, a prisutnost dobrih fizičkih oblika stazama mogu popeti na brdo i uživati ​​u pogledu s otvaranjem tvrđave Svetog Ivana. da ne bude zabune: možete doslovno rastopiti u atmosferi čistog zraka, plavo nebo, povjetarac, zelenih čempresa i zadivljujući tirkizno more.

Povijest ne manje spektakularan grad - grad izgrađen i mornari preživjeli mnoge bitke u ime neovisnosti. Ako zatvorite Crna Gora, Kotor - mjesto gdje bi trebali živjeti. Osim toga, iste godine u kojoj je hotel je dostupna turistima iz cijelog svijeta.

Što vidjeti u Kotoru? Prvo, obratite pozornost na takve drevne i impozantnog spomenika Starog grada kao crkve Sv Nikole i sv Tripuna (potonji je katedrala). Će vas iznenaditi sa klinike i ljekarne, izgrađen u sredini XIV stoljeća, stari toranj sa satom, stalno radi mehanizam do današnjih dana. Proglyavshis uskim kamenim ulicama Kotora, možete se opustiti u ugodnom kafiću, gdje su i Stari grad i na uvalu dosta.

One se lako može zamisliti da vode koja je prije nekoliko stoljeća isti je sud otišao na mostu odmara mačke, od kojih su velika većina, a mještani su hranjeni izravno iz prozora golubovima. U kojem dijelu umjetnički festival, i Stari grad - omiljeno mjesto za vjenčanja i ostale velike proslave.

Čak i danas veliki broj atributa (klima-uređaj, glazbe, caffe interijere) nije u stanju razbiti ovaj srednekovuyu jedinstvenu atmosferu koja će ostati s vama dugo nakon odmora u Crnoj Gori.


Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: