učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Odmor u Crnoj Gori u ljeto 2015 sezone značajke

Ove godine, u vezi sa situacijom na svjetskom tržištu, predviđanja o odmoru u Crnoj Gori za ljeto 2015. bili su vrlo mješoviti i raznolik stručnjaci u dobro, te u negativnom smjeru, ovisno o tečaju. Što očekivati ​​od turista u ožujku, analitičari zamisliti vrlo malo. S obzirom na opću gospodarsku nestabilnost, očekuje se pad ukupnog turističkog prometa, ali u stvari ove sezone već počinje biti iznenađeni u vrlo pozitivnom smislu te riječi.

U ovom trenutku, (detalji su dani na kraju svibnja i početkom lipnja), na južnoj obali Crne Gore je puna turista vrlo intenzivno. Takvi podaci dijele upravljanje hotelskom kompleksu Ultsinskaya rivijera. Neki predmeti su popunjena do 50%, a prosječna statistika punjenja - oko 20-40%. Sudeći po broju otkupljenih bonova u Crnoj Gori, trošak koji je relativno niska, priljev turista u narednih tjedan dana obećava da će biti jako velika. Prošle godine, obujam turističkog prometa u istom razdoblju bila znatno niža.
Turisti koji se odluče odmor u Crnoj Gori, u ljeto 2015. godine, uglavnom gosti iz Njemačke, Češke i Poljske, kao i predstavnici zemalja balkanske regije. Razlog za ovo intenzivno posjet ravnatelja zemlje Ultsinskoy Riviera smatra pad cijena putovanja u Crnu Goru i malo smanjenje cijena hrane.

Nedaleko iza Ulcinja i Budvanske rivijere, koji se tradicionalno ne gubi na popularnosti. Međutim, protok turista koji žele provesti vrijeme na rivijeri, malo utječe na dolar i euro - gosti vole opustiti ovdje zbog raznih zabavnih i kulturnih događanja. To je u Budvi i oko najvećeg dijela proslave, festivala i drugih događanja koje čine ovo područje posebno zanimljivo i dinamično.

Ukratko, crnogorski turizam tijekom ove sezone imao najviše pozitivan outlook. To je navedeno kao najvećih vlasnika hotela i turističkih naselja i privatnim vlasnicima nekretnina u Crnoj Gori. Posebne nade zabodena na Njemačku, koja je spremna sudjelovati u sezonskim sportskim natjecanjima Crne Gore i turista iz Rusije, u svim prethodnim godinama pruža zemlju s glavnim promet u tom području.

Intenzivno napuni ove godine, gospodarstvo hotela u Crnoj Gori. Low-cost usluga rado koriste organizatorima studentskih i školskih izleta u Crnu Goru, kao i sportskih ekipa.

Ne postoje vrlo vesela vijest za pojedine grupe turista. Dakle, uzrujan će ljubitelje sunčanja na nudističke plaže Crne Gore - slavni naselje Ada Bojana je postao predmet apetita lokalnih investitora. Najvjerojatnije, divlje plaže Ade Bojane, na kojem odmarao nudisti u bliskoj budućnosti će se graditi.


Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: