učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Skadarsko jezero - Crna Gora ogledalo

Ljubitelji prirode i strastveni ribolovci, ide na odmor u Crnoj Gori, morati staviti u okvir pored planira posjet Skadarskog jezera. Ovo najveće jezero Balkan, ova koncentracija čistog zraka i vode, mir i tišina.

Međutim, na praktičan pristup vodi nije potrebno računati sve - Teren je močvarno i prekriven vegetacijom. Alpsko jezero Skadarsko je u doslovnom smislu riječi ne može nazvati - to je okružena niska, ali vrlo slikovitim stijenama i nalazi se na nadmorskoj visini od 5 metara iznad razine mora.

Turisti vole da ostanu organizirani u Crnoj Gori, obično odabrati ture od Skadarskog jezera, što je ogroman ovdje održavaju. Možete odabrati bilo čamac ili jahtu prostran - to sve ovisi o ciljevima i proračunu. Trebate li vodič za Skadarskom jezeru - odlučuje. U načelu, lokalni ljudi mogu uzeti za zanimljiv izlet je prilično jeftin, a ipak može biti i treba da se trguje. Na otocima, su u izobilju u jezeru, možete vidjeti drevne arhitektonskih zgrada - samostane, crkve koje su ne samo ostatke iz prošlosti - sve pravoslavne hramove.

Uz jezero je također plažu i niz kafića i restorana gdje možete kušati najukusnije jela nacionalne kuhinje, svježe ribe i, naravno, jednostavan i flavorful domaće vino.

Ako se riba uhvati tuđe ruke, niste jako zanima, pokušati kuhati juhu od vlastitog ulova. Jedino što je bolje to učiniti kroz posebnu uslugu, ovlašteni - Skadarsko jezero je zaštićeni prirodni položaj.

Ornitolozi oduševiti jedinstvenu priliku gledati pernate faune Skadarskog jezera, koje je najbogatije, bez pretjerivanja.

I ne brinite se unaprijed na pitanje kako doći do Skadarskog jezera. Ulazi u jezeru je sasvim civiliziran, a opcije su mnogi - od posebnih transportnih ruta za bilo koje vrste osobnih vozila.

Romantični krajolici, mirne, čiste plaže i bistro more - sve ove vrline Skadarskog jezera. Ako volite divlje odmor - ovdje je moguće da ostane nekoliko dana ili čak tjedana kamp obitelji ili tvrtke.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: