učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Međunarodne zračne luke u Crnoj Gori: Podgorici i Tivtu

Najpogodniji način da se u Crnu Goru avionom. U ovom trenutku, dvije međunarodne zračne luke posluju u zemlji preuzima puni putnika. Domaći letovi zemlja ne koristi, to nije potrebno zbog male udaljenosti između zračnih luka Tivat i Golubovcima (Podgorica).

Kako odabrati zračna luka u Crnoj Gori? To sve ovisi o tome gdje ćete se odmoriti. Ako planirate ostati u Crnoj Gori u Budvi, ili blizu toga, najuspješniji je izbor zračne luke u Tivtu. Ako idete u Baru ili Ulcinju i okolici, to je više prikladan za korištenje u Golubovcima.

No, ne brinite, ako je avionska karta bila u mogućnosti kupiti krivi crnogorsku luku da ste planirali - mala zemlja, i bilo udaljenost lako prevladati bilo koji oblik prijevoza. Vrlo popularan rent a car u Crnoj Gori, oko sat iz terminala poslao taksi i privatni automobil. Hoteli Crna Gora je rado pružiti svojim gostima zgodan uslugu prijevoza.

Rjeđi, ali još uvijek u potražnje turista javnog prijevoza (a egzotično zbog) - posebno zanimljiva lokalna željeznica. Za željezničke / željezničke stanice do zračne luke u Podgorici, oko 8 km.

Ako putujete na odmor u Budvi, doći do njega iz Tivta autom u oko pola sata, a iz Podgorice - jedan sat. Kao što možete vidjeti, razlika nije vrlo značajna.

zračna luka Tivat

Tivat - Međunarodna zračna luka Crna Gora, koja je otvorena 1971. godine. Sastoji se od jednog terminala 11 prijem i dužinom piste od 2,5 km. U okolici gradovi - Tivat, Budva i Kotor. Zračna luka neće raditi danonoćno - otvara se u 7 sati ujutro i zatvara ubrzo nakon što padne mrak ljeti, zimi je zaposlen od 7 do 4 sati.

zračna luka Podgorica

Golubovci - ključni međunarodni zračni terminal Crna Gora godišnje služiti do 1 milijun putnika. Nalazi se u neposrednoj blizini naselja gradova poput Cetinja i Budve. Putnički promet u Golubovcima znatno bulkier nego u Tivtu, u vezi s onim što su vlasti čak su odlučile otvoriti dodatno terminal u zračnoj luci području povećao se zbog toga nije bitno. Za razliku od Tivta, Golubovci rade oko sat.

Hotel transfer iz zračne luke na prosječnu cijenu vas 20 eura, ali je tijekom sezone cijene mogu rasti. pa mnogi turisti uživaju u autobus, cijena putovanja koji varira od 2 do 3 eura. Najskuplji način da se iz zračne luke do odredišta u Crnoj Gori, kao i drugdje - privatni usluga ili taxi kabine.

Obje zračne luke pružaju putnicima sve potrebno, ali opremljen s dovoljno asketa - ima mali čekaonice, stol uz kavu i pića kioscima. I Tivat i Golubovci nositi prilično dobro s prilivom turista, čak i najprometnijih tjedna ove sezone.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.