učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ulaz u Crnoj Gori: Propisi, posebno ograničenja

Pitanja se odnose na registraciju vizu za Crnu Goru, za ruske turiste tradicionalno riješiti vrlo jednostavno. Međutim, postoje i značajke viznog režima, koji bi trebao privući pažnju turista po prvi put idu na odmor u Crnoj Gori. Osim toga, ne zaboravite o promjenama u pravilima koje, iz bilo kojeg razloga, ne mogu biti svjesni.

Optimalno prijaviti na web stranici crnogorskih ambasada, koji objavljuje sve ažuriranje propisa za posjetitelje.

Osnovna pravila ulaska Crne Gore za Ruse:

- Za razdoblje do 1 mjesec viza u Crnoj Gori nije potrebno, dovoljna putovnica (jedini uvjet - rok valjanosti putovnice smije biti veća od tri mjeseca nakon namjeravanog datuma odlaska iz Crne Gore ili, uz predočenje ulaznice povratni let, moguće je ograničiti putovnica vrijedi za najmanje još dvije tjedana nakon završetka odmora u Crnoj Gori).

- Ako planirate ostati u Crnoj Gori više od mjesec dana, trebat će vam viza. Standardna viza izdaje se za do 3 mjeseca, ali to može biti produžen izravno u Crnoj Gori.

Registracija je potrebna u posebnom odjeljku, bez obzira na trajanje putovanja i vize. Ovaj predmet može naći u bilo kojem gradu. Nemojte zanemariti ovo pravilo, jer oni zahtijevaju karticu s registracijske podatke predstavnicima zakona imaju pravo bilo gdje na činjenicu odlaska.

Ako se izvozi u Crnoj Gori dijete bez drugog roditelja, ova situacija stvara potrebu za registraciju suglasnost zakonskog zastupnika, ovjerenu kod javnog bilježnika.

Kućni ljubimci moraju proći kako ulazak i izlazak iz ruske veterinarske kontrole i imaju vetspravki odsutnosti bolesti i potrebnih cijepljenja.

Valuta mogu biti uvezeni dovoljno slobodno, ali da će iznos veći od 500 eura, samo ako imate podloga da se isti iznos, a vi ste uvoze. Na kreditne kartice obično ne pokriva. Ako prijevoz velike količine novca, to je najbolje da se proglasi.

Ukratko, da bi dobili vizu za Crnu Goru je lako, kada je to potrebno, a pravila boravka u zemlji za turiste iz Rusije, a ugodno. Zato je odmor u Crnoj Gori je toliko popularna među ruskim građanima, a među turistima iz drugih zemalja.

Dokumenti za izdavanje vize u Crnu Goru:

- Putovnica

- fotokopija prve stranice

- Slični dokumenti o djetetu (plus ugovor na cesti), ili kopiju stranice putovnice s podacima o djetetu

- Informacije obrazac za vizu (obrazac se može kopirati na web stranici Ambasade)

- Kopija dozvole (ako ste na putovanju u sklopu turneje)

- Poziv (u slučaju poslovnog posjeta ili u posjetu prijateljima ili rodbini)

- Ako imate vlastitu kuću ili stan u Crnoj Gori će zahtijevati preslike dokumenata koji potvrđuju pravo vlasništva nekretnina.

- Dvije fotografije 3x4 standardni

- Izjava sadrži podatke o ciljevima, trajanju i sjedište u zemlji.

Razmatranje dokumenata može potrajati i do 2 tjedna.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.