učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Čišćenje toranj u krevet: kako razvijen je sprijateljio s ljudima

Zanimljiva priča nedavno je izjavio Radio Jadran. Građevinska tvrtka YU Briv kupio Teuta hotela (u blizini Risna), zajedno s kopnenim područjem, au cilju jačanja odnosa s lokalnim zemljoposjednicima, ponudio upravu naselja provoditi bilo kakvu korisnu akciju na račun tvrtke.

Složenost grada bilo dovoljno, ali jedan od gorućih problema gradskih vlasti (nade, i ljudi u znak solidarnosti s njima) osjetio začepljen tornjevima krevet. Problem je u tome što je ušće rijeke zbog onečišćenja povećao u smjeru obalnog zemljišta, voda je odavno zamagljena zaštitnih nasipa i poplave tijekom kišnog perioda ili na farmama za domaćinstvo često poplavljenom, što stvara puno problema s njihovim vlasnicima. Rijeka zaroslanastolko da mali otok vidljiv je već u centru, od kojih je uprava YU Briv i treba se riješiti novih susjeda.

Treba napomenuti da je dar ispalo prilično velikodušni i, u skladu s djelovanjem uspjeha, događaj će stvarno donijeti korist za lokalno stanovništvo. Ostaje da želimo sreću Yu Briv u ovom dobrom djelu.

Sjetite se da je odmor u Crnoj Gori Risna brojni gosti iz zemlje izabrali - to je iznenađujuće toplo, udobno i atmosferske mjesto.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: