učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Rudarska štrajk suspendiran policiju

Sukob mina radnika „Radnici boksita” i vlasnici tvrtke uzrokovanog odbijanjem uprave rudnika prodaju, je otišao dalje domaći. Rudari štrajk proglašen službeno u vezi s odbijanjem vlasnika tvrtke za prodaju svoga udjela Neksan. Prodaja kompleks obećao određene pogodnosti zaposlenika: povećanje plaća i otpremnina suschestvvennuyu, ažuriranje opreme i poboljšanje uvjeta rada. Cijena ponudio Neksan smjernice, nije zadovoljan s tvrtkom uprave, au prodaji je odbijen, što je izazvalo bijes radnika.

Policija je morala intervenirati jer je aktiviran tehnika štrajk, a stupac rudara je otišao na stranu Nikšiću i Podgorici, kako bi se pozivaju na otpor svojih kolega iz drugih rudnika. U ovom trenutku, sudionici događaja ostao u inozemstvu razjasniti situaciju.

Treba napomenuti da je „Rudnici boksita Nikšić” je vrlo uspješna moje i donosi puno rude, ali tvrtke za upravljanje sve ovo vrijeme bio je spor za poboljšanje uvjeta rada rudara. Poznato je da je povlačenje Neksan nema planova, a njegov prijedlog, koji je doživljava kao nedostatak, će biti pregledani.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: