učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Crnogorski državljanstvo: mogućnosti i pravila za

Postanite građanin Crne Gore u ovom trenutku nije tako teško. Naravno, situacija se može promijeniti, ali to je sada moguće u svih 6 opcija za dobivanje državljanstva Crne Gore:
1. Rođenje građanina Crne Gore (sasvim državljanstvo jednog od roditelja ili drugih zakonskih zastupnika)
2. Rođenje zemlje (radno stanje u slučaju rođenja roditelja bez državljanstva i sa nepoznatim roditeljima)
3. Dobivanje crnogorsko državljanstvo nakon navršenih 18 godina (pod pretpostavkom da je osoba nije državljanin druge zemlje)
4. Biti u braku s državljaninom / državljanin zemlje za najmanje 3 godine i stalnog boravka u Crnoj Gori u periodu od pet godina
5.Poluchenie crnogorski državljanstvo pod posebnim razloga (u interesu zemlje u ljudskom djelatnošću)
6.Investitsionnoe ili drugog građanstvo Crne. Državljanstvo ulaganjem teško u gospodarstvo zemlje.

za svaku od opcija za državljanstvo Crne Gore ima svoje prilagodbe koje se mijenjaju povremeno. Općenito, model je vrlo jednostavan i intuitivan. Dakle, pojasniti:
1. Ako je vaše dijete već 14 godina, on mora dati suglasnost na dodjelu crnogorskog državljanstva
2. Ako, prije nego što dijete dosegne punoljetnost ispada državljanstvo svojih roditelja, Crnogorsko državljanstvo se ukida na ovu činjenicu.
3. Kandidat za crnogorskog državljanstva mora biti formalno zaposlen i imati sklonište. Izraz njegovog boravka u zemlji ne smije biti manja od 10 godina.
4. Ako u braku država s crnogorskim državljanstvom mogu se dobiti samo na čistoću poreza ugleda i činjenice da nema kaznene evidencije, a također u prisutnosti stanovanja i zapošljavanja. Međutim, duljina boravka u zemlji, u ovom slučaju manje - samo 5 godina.
5. Korisni stranci - osobe s posebnim dostignućima u sportu, znanosti, kulture, itd Oni su dobili odobrenje od crnogorskog državljanstva se odvija na razini organa zaključaka Ministarstva vanjskih poslova, zastupa interese regije u kojima podnositelji zahtjeva rade.
6. Gospodarski državljanstvo Crna Gora su uglavnom poslovni ljudi koji ulažu u izgradnju, turizma, poslovnih, kulturnih i drugih ključnih sektora, kao i bave stvaranjem gospodarstava s crnogorskim partnerima.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: