učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Najam kuću u Crnoj Gori: lijep i ugodan



Crna Gora - pravi raj za turiste, pa hoteli u sezoni doslovno prepun. Ukoliko želite izabrati svoju blagdansku atmosferu - najbolje bi bilo da iznajmite kuću u Crnoj Gori. Najam Kućište je posebno popularan među tvrtkama kao to je vrlo isplativo, a među odmor mnogih obitelji, što je važno, a odmorite izmjerenu režim usklađivanja (na primjer, ako obitelj ima malu djecu).

Prije iznajmiti kuću u Crnoj Gori, postaviti prioritete. Smještaj u Budvanskoj rivijeri može vas koštati od 50 eura po noći, a za tu cijenu možda i najam nekretnina, čak i na plaži. Smještaj na istoj razini u području Boca koja će vas koštati od 100 eura u najboljem slučaju, prosječna cijena je 300 eura po noći. U principu, to je prednost za najam kuću u Crnoj Gori u ljetnoj sezoni je moguće, ali morate imati neko iskustvo i dobre kontakte.

Mnogi turisti radije odabrati posrednika (agencije ili osoba) unaprijed unajmiti kuću u Crnoj Gori, ali svi imaju koristi od takve operacije - samo vrijeme od Uštede će povjeriti svog agenta. Ali ne morate trošiti vrijeme u potrazi za stambene i prijenos mogućnosti.

Unaprijed unajmiti kuću u Crnoj Gori se - dobar izbor, s obzirom da je Internet pruža sve potrebne informacije o cijeni, lokaciji i obilježjima imovine za.

Nemojte zaboraviti da se registriraju u stavku infoturizma u roku od tri dana od dolaska. Ako ostaneš s putnička agencija, to će vas upozoriti na to, a oni koji su se odlučili unajmiti kuću u Crnoj Gori, u kući, podsjećajući na to češće nego ništa. Trgovina na ovaj postupak, podsjeća samo na kraju odmora, ali pitati dokument kojim se potvrđuje lokalnu policiju može u bilo kojem trenutku. Naknada je obično uključen u trošak vlasnika, jer on to mora platiti državi kao porez. Stoga, prije nego iznajmiti kuću u Crnoj Gori odrediti taj trenutak s vlasnikom kako bi izbjegli plaćati dva puta. Kartica morate napustiti zemlju.


Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: