učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



U ljeto u kojem gradi nisu

To je logičan lokalna moratorij na izgradnju u popularnim turističkim mjestima koje su uvedene u ljetnim mjesecima. gradska uprava je došao do zaključka da je potreba za takvim mjerama, jer izgradnja i rekonstruktivna rad negativno utjecati na kvalitetu izleta i jednostavno spriječiti slobodno ispitati lokalne znamenitosti. Iako ne možemo zanemariti činjenicu da je Kotor - jedan od najstarijih gradova u Crnoj Gori, te da sadrži dostojanstvo arhitektonski spomenici moraju biti stalno. Stoga, određene vrste rada će se provoditi, ali je potrebno pribaviti posebne dozvole ili odlaganje vlasti.

Zabrana građevinskih aktivnosti koje će stupiti na snagu od 15. lipnja. Njegovo djelovanje se ne proteže na cijelu Kotora i stari grad, Lipats, Kostanjica i nekoliko drugih područja. Slična zabrana doživjela određene teritorije Herceg Novog.

Sjetite se da u kojem je pohranjena povijesni i arhitektonski kompleks, koji je jedinstven u tome, iako je pod zaštitom UNESCO, ali to nije jedina atrakcija: među starim crkvama, kulama i crkve žive obični ljudi, koji rade pisarnica, kafići i hoteli. Na bedema pruža prekrasan panoramski pogled na Bokokotorski zaljev. Upravo je ta kombinacija opuštanja u koji privlači toliko turista.

A budući da u Kotoru (i drugi poput njega u gradovima Crne Gore), putnici u potrazi za atmosferu srednjeg vijeka, zabrana gradnje pomoću bučan moderne tehnologije čini se da je prilično informirane odluke.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: