učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Ribolov u Crnoj Gori: što trebate znati?

Slobodno vrijeme na moru može postati raj za ribolovce. Ribolov u Crnoj Gori ima neke posebne značajke, koje je potrebno znati više kako bi dobili najviše pozitivne emocije.

Prvo, super stvar je da je ribolov u Crnoj Gori - proces koji je povezan s morem, odnosno, uzbuđenja zajamčena.

A ako mislite da je vaš konj - to je ribolov u Crnoj Gori možete sudjelovati u natjecanju, koje tijekom turističke sezone ovdje traje puno.

Ribolov u Crnoj Gori: savjeti za početnike

Preporuke stručnjaka u vezi s ribolovom u Crnoj Gori, su jednostavne i jasne. Za mamac, koristite Kišna glista ili krušne mrvice natopljene u ulju - to je ono što privlači morske ribe.

Ako se ne boji susjeda uhvatiti od gata, ali ako želite privatnost i opuštanje - Pronađite mirno predivan kraj, gdje ribolov navijača u Crnoj Gori ne moraju tražiti dugo - priroda ovdje je jednostavno nevjerojatna. Kvaka je u drugoj varijanti je vjerojatnije.

Ribolov linija je bolje odabrati tanka, a sigurnosna mreža dobiti net.

Ribolov u Crnoj Gori na otvorenom moru

Ljubav mora avanturu? Iznajmljivanje plutajući sredstava (brodova, čamaca, brodova, itd) i na moru. Međutim, pokazati junaštvo i ići po prvi put to nije potrebno. Bolje je da se obratite najbližem ribolov gurua. U Crnoj Gori, takve usluge pružaju gotovo svim ribarima. Ako ste sretni s instruktorom (ribolovnog turizma u Crnoj Gori - popularan način da zaradite novac ovdje), onda možete naučiti neke tajne o specifičnostima ribolova, želite vidjeti na tavi. Na primjer, ako govorimo konkretno o ribolovu u Crnoj Gori, za cipal ili Sagan ne treba plivati ​​daleko, oni su vrlo vjerojatno da će uhvatiti i mol, iverak uhvaćen na samoj plaži, ali skuše ili jegulja vas uhvatili u stijenama.

Oduševljeni ljudi za kojima ribolov nije novost u Crnoj Gori, u jedan glas kažu da je Crna Gora - najbolje mjesto na svijetu za ovu vrstu odmora. Uostalom, nije samo puno ribe i profesionalnih ribara koji su spremni pružiti vam prijevoza i pomoći pripremiti trofeje, ali i savršeno okruženje za opuštanje, što je jako važno za turiste filozofski odgovara postupku.


Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.