učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Ribolov u Crnoj Gori: što trebate znati?

Slobodno vrijeme na moru može postati raj za ribolovce. Ribolov u Crnoj Gori ima neke posebne značajke, koje je potrebno znati više kako bi dobili najviše pozitivne emocije.

Prvo, super stvar je da je ribolov u Crnoj Gori - proces koji je povezan s morem, odnosno, uzbuđenja zajamčena.

A ako mislite da je vaš konj - to je ribolov u Crnoj Gori možete sudjelovati u natjecanju, koje tijekom turističke sezone ovdje traje puno.

Ribolov u Crnoj Gori: savjeti za početnike

Preporuke stručnjaka u vezi s ribolovom u Crnoj Gori, su jednostavne i jasne. Za mamac, koristite Kišna glista ili krušne mrvice natopljene u ulju - to je ono što privlači morske ribe.

Ako se ne boji susjeda uhvatiti od gata, ali ako želite privatnost i opuštanje - Pronađite mirno predivan kraj, gdje ribolov navijača u Crnoj Gori ne moraju tražiti dugo - priroda ovdje je jednostavno nevjerojatna. Kvaka je u drugoj varijanti je vjerojatnije.

Ribolov linija je bolje odabrati tanka, a sigurnosna mreža dobiti net.

Ribolov u Crnoj Gori na otvorenom moru

Ljubav mora avanturu? Iznajmljivanje plutajući sredstava (brodova, čamaca, brodova, itd) i na moru. Međutim, pokazati junaštvo i ići po prvi put to nije potrebno. Bolje je da se obratite najbližem ribolov gurua. U Crnoj Gori, takve usluge pružaju gotovo svim ribarima. Ako ste sretni s instruktorom (ribolovnog turizma u Crnoj Gori - popularan način da zaradite novac ovdje), onda možete naučiti neke tajne o specifičnostima ribolova, želite vidjeti na tavi. Na primjer, ako govorimo konkretno o ribolovu u Crnoj Gori, za cipal ili Sagan ne treba plivati ​​daleko, oni su vrlo vjerojatno da će uhvatiti i mol, iverak uhvaćen na samoj plaži, ali skuše ili jegulja vas uhvatili u stijenama.

Oduševljeni ljudi za kojima ribolov nije novost u Crnoj Gori, u jedan glas kažu da je Crna Gora - najbolje mjesto na svijetu za ovu vrstu odmora. Uostalom, nije samo puno ribe i profesionalnih ribara koji su spremni pružiti vam prijevoza i pomoći pripremiti trofeje, ali i savršeno okruženje za opuštanje, što je jako važno za turiste filozofski odgovara postupku.


Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: