učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Naselje Dobre Vode, Crna Gora je u stanju liječiti



Takva mjesta su Dobre Vode, je poznat među ljubiteljima miran odmor u blizini prirode Crna Gora. Od sredine 50-ih godina 20. stoljeća, ovdje dolaze obitelji s djecom uživati ​​u tišini, kristalno čistom zraku i zaista ljekovitu mir.

Povoljan položaj malom selu Dobre Vode (ovdje živi samo 700 ljudi) na jugu crnogorskog Jadrana također u njegovu korist. Dobra Voda iz vrlo jednostavan pristup ključnim gradovima u Crnoj Gori: Budva, Tivat, Bar, Podgorici i Ulcinju.

Dobra Voda (Crna Gora svjesno dao ovom mjestu svoje ime) nema impresivne ruševine drevnih samostana i sile koje su postale zaštitni znak zemlji, ali svoje jedinstvene prirode, lako se čisti zrak i zadivljujući pogled zadovoljit će hodalice.

Međutim, osim atrakcija ne će biti, ako je mjesto vašeg odmora postati Dobra Voda. Crna Gora - mala zemlja, i sve je ovdje doslovno unutar pješačka udaljenost. S ovog mjesta, uvijek možete otići na izlet u Baru, Budvi, i na bilo koji drugi povijesno mjesto.

Što je značajka selu Dobre Vode? Crna Gora - zemlja zdrav zrak, ali ovdje su bitne spojevi koji spadaju u pluća, sasvim posebne. Selo Dobra Voda je pokopan u hrastovim gajevima koji zasititi zrak pare osnažujući eterična ulja. Možete vratiti pluća nakon operacije i liječenje, kao i ojačati vaš imunološki sustav, ako postoje problemi s dišnim ili kroničnih bolesti. Prethodno je radio ovdje, čak i crnogorsko-jugoslavenski centri liječenje bolesnika s astmom. Sada Dobra Voda Crna Gora privlači ne samo astmu, ali i ljudi koji imaju problema sa srcem.

Plaža, koja ima Dobra Voda, Crna Gora se nalaze na popisu zaštićenih područja. Veliki i Mali Pijesak - to rajevi južnom Jadranu, gdje možete uživati ​​u okusima maslinicima i hrasta, ogromna na svježem i svjetlo povjetarac. Idi u vodu, a ime Dobra Voda je u potpunosti opravdana na plažama samog pijeska - dolaze ugodno i nježno, a pijesak je mekana i nježna. More uz obalu selu Dobra Voda nevjerojatna tirkiznoj boji. Ukratko, ovdje možete dobiti ne samo ogromne prednosti, ali i duboko estetski užitak.

Odmor u Dobra Voda s malom djecom - idealan izbor. Imate pristup svim prednostima civilizacije i turizma, međutim, ne može brinuti o mirne noći spavanja djecu. Ako se želite zabaviti u večernjim satima, a nema nikoga da napusti mlađe generacije, doći do Budve i Bara iz Dobre Vode - to je pola sata.

Nije ni čudo stvar ponosa Crne Gore - Dobra Voda i sličnim mjestima. Turisti vratili ovdje i opet ostaviti osvježena, opušteni i sretni.


Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: