učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



„Kupi” crnogorski pasoš će biti lakše?

„Ekonomska državljanstvo” usvojen je u radu Vlade Crne Gore. Službena potvrda informacija još nije dobila, ali neki mediji prenijeli neke izjave predstavnika različitih odjela prednosti privlačenja stranog kapitala za poboljšanje ekonomskog statusa regije (posebice, govorimo o sjeveru Crne Gore).

Strani investitori Vijeće komore Crne Gore smatra da ova inicijativa korisna, ali inzistira na najvišim specifikacijama i pažljivo proučavanje svih kriterija ideju za pokretanje projekta.

Ministarstvo turizma Crne Gore također je izrazio pozitivno za takvu podršku stranim investitorima. Predstavnik Ministarstva je rekao da će otvoriti nove perspektive Crne Gore u turizmu i stvoriti veliki volumen visokoj razini radnih mjesta, ali s razvojem koncepta treba pristupiti objektivno i, nakon pan-europskog iskustva, objavljuje natječaj za najbolji gospodarski državljanstvo dodjele strategije.

Službeno, ova informacija može smatrati samo glasina, zbog početka podataka projekta nije učinio javnim.

Sjetite se da je stvarna provedba gospodarskog koncepta građanstva već je započeo u 2010. Program se odnosi na osobe koje su uložili u gospodarstvu Crne Gore, više od pola milijuna eura, ali se detaljno krug, to nikada nije došao - puno netočnosti i nedosljednosti stvarati poteškoće i kandidatima kako bi uklonili značajan postotak potencijalnih investitora.

Stvaranjem jasan i transparentan plan gospodarskih državljanstvo Crne Gore vlada se nada da će potaknuti priljev stranog kapitala u gospodarstvu zemlje. Međutim, potreba za pažljivim provjerama kandidata kažu svi političari i stručnjaci, bez iznimke. Moguće je da će i taj proces zahtijevaju stvaranje posebnih kontrolne komisije, jer već postoji „novi Crnogorci” imaju u svojim matičnim zemljama je vrlo loše ime.

Članovi gospodarske komore je također istaknuo da postoji veliki broj zemalja iz kojih kandidati mogu se dodijeliti državljanstvo gotovo automatski, bez takvih privremenih postupcima kao boravišnu dozvolu, itd .. To je Sjedinjene Države, Velika Britanija, Austrija, Španjolska, Singapur i druge.

Još jedna korist od ekonomskog državljanstva Vlade Crne Gore smatra mogućnost smanjenja javnog duga zemlje, čija veličina je sada blizu kritične.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: