učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Izleti u Crnoj Gori autobusom: učinkovit i ergonomski

Izleti u Crnoj Gori u autobusu ima puno mogućnosti, i pozitivne i negativne. Prvo, ova opcija ekonomičniji od druge ture u Crnoj Gori i Europi. Autobus omogućuje puno toga za vidjeti, a ne trošiti dodatnu snagu ni vremena za gubljenje. U tom slučaju, u ovom trenutku dva tjedna autobusom u Crnoj Gori može naći za 300 eura. Pokrivenost je impresivna - od vas će posjetiti glavne atrakcije desetak većih gradova u Crnoj Gori, i imaju vremena za procjenu ljepotu njegove prirode i sunčanje na plažama.

Što služba predložiti putovanja u Crnu Goru autobusom?
Ovaj vodič usluge, transferi, hotelski smještaj u Crnoj Gori, razgledavanje gradskih objekata, ugostiteljstvo.

Što trebate učiniti dalje (izvan okvira autobusne turneje u Crnoj Gori)?
Podnijeti zahtjev za vizu (to zahtijeva ture u Crnoj Gori određenim formatima), ulaznice za muzeje, preostali izvan turneje u Crnoj Gori, za izdavanje medicinske politike.

Da stane autobusne ture u Crnoj Gori?

Ti nemirni putnici koji jezik ne uključuje tzv turista. Ako volite sve mijenja iskustvo, ako zatvorite ceste dinamiku i puno emocija u kratkom vremenskom razdoblju (i slike!) - autobusne ture u Crnoj Gori neće ostaviti ravnodušnima. Samo računati snagu - moraš biti hrabar dovoljno da biste dobili najviše iz programa. Čak i dugo ostati u autobusu za turneje u Crnoj Gori može pogoršati raspoloženje - jer je cesta biti na zastavicu. Osim toga, autobusne ture u Crnoj Gori - parkirno mjesto na carini. Lokalni predstavnici TC turistima iz Ruske Federacije, bez nepotrebnog uš-branje, ali redovi su prilično impresivni.

Još jedna nijansa koja čini putovanja u Crnu Goru autobusom vrsta lutrije, susjedi. Oni mogu i umanjiti svoje putovanje, i ukrasite. Izuzetak je puteshestsvie sa svojim prijateljima - ako se ture u Crnu Goru sada, čak i većina nemirne susjede, vi se ne boji.
Ako idete iz Moskve, to je više prikladan za izbor putovanja u Crnu Goru iz Brest (Brest do vlakom iz Belorussky željezničkog kolodvora). Možete početi turneju u Crnoj Gori od zračne luke u Budimpešti, gdje će biti poslužen u autobus. Petrograd je bolje početi od Vitebsk Station, uzeti vlak za Minsk.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: