učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Budite u Crnoj Gori: potrebno je kako bi bili sigurni!

Odmor u Crnoj Gori - to je, prije svega, obavijajući od glave do pete vela istočni Jadran. Kad ste došli ovamo iz zagušljivih metropole, prvi put se samo želite opustiti i ne raditi ništa. Međutim, duša treba od živih dojmova. Iskusni putnici kažu, pet stvari bez odmora u Crnoj Gori - ne odmarati.

1. Izlet u Boki Kotorskoj.
Kada prvi put došao na odmor u Crnu Goru, pogledajte Kotor - to obvezno. Ovo je lijepa fjorda na Mediteranu s dugom poviješću, koja je sačuvan ne samo u rukopisima. Kotor - Crna Gora je vrlo srednjovjekovne zgrade i spomenici koji su zadržali svoju izvorni izgled. Nevjerojatno je što su napori administracije koja podržava takav drevni izgled Starog grada, ne zaboravite da ovdje žive obične građane i turiste. Koja ima sve što je potrebno za modernog rekreaciju - od trgovine do noćnih klubova, a istovremeno imate osjećaj da ste počinili skok u vremenu.

2. Prođite kroz drevne ulice priobalnih gradova
Stari susjedstvu - je da se nadopuniti svoj odmor u Crnoj Gori i prelijevanje fotoaparata kartice. Nemoguće je ne uzeti fotografije: na svakom koraku susresti mali, ali iznenađujuće šarene i lijepe znamenitosti koje se mogu vidjeti samo ovdje: male trgovine, stare kuće, smiješne znakovi i ručne freskama na zidovima. To je od tih fragmenata i razvija svoju želju svake godine na odmor u Crnoj Gori, zemlji u svijetu, udobnosti i mira. To je posebno ugodno lutati kroz uličicama Budve i Herceg Novog.

3. Ocijenite na plaži odmor u Crnoj Gori
Takav niz plaža, kako na istoku Jadrana, nećete pronaći nigdje drugdje. Plaža možete odabrati na temelju kako osoblje idu na odmor u Crnoj Gori. Ako je tvrtka ide prijatelja -k značajke disco plažama Budve, Herceg Novog, Bara, optočen zabavu. Ako idete na odmor s djecom, stop za miran pješčanim plažama, daleko od najprometnijih područja: Jaz, Ulcinj, izoliranom području svetog Stjepana, Bečići, nekim dijelovima koji. Odmor u Crnoj Gori s djecom našao svojih roditelja mngogimi svijet.

4. ronjenje u divljini Durmitora
Najbolji odmor u Crnoj Gori za prirodoslovci, promatračima ptica, izletnike i ljubitelje prirode jednostavno. Najveći Nacionalni parkovi Crne Gore - Durmitor, poznat i teče preko svog teritorija rijeke Tare, sa svojim veličanstvenim kanjonom, i iznenađujuće planinskih lanaca i jedinstvene flore i faune, te arhitekture i starih pastirskih naselja, doslovno privlači one koji žele organizirati najkorisniji, pozitivni i kognitivna ostalo u Crnoj Gori. Durmitor ne prođe jedan godišnji odmor, tako da definitivno će se vratiti. Oni koji ne žele provesti noć u šatoru, oduševit će male hotele razasutih području Durmitora. Posebno lijepe Durmitor planine pregleda iz velike visine.

5. Procijeniti nacionalne kuhinje.
Kakav odmor u Crnoj Gori bez prepada na lokalnim restoranima? Crna Gora će vam reći stalne, a oni će biti u redu. Tu je tako nevjerojatna kuharica koja odrezak ljubitelje i drugih jela od mesa moraju biti vrlo oprezni: Porcije su ogromne, božanski ukusna i vrlo jeftin. On je služio kao ukras pirjana krumpir u ulju sa začinskim biljem i maslinovim uljem, kao i zanimljiv lokalni kruh, narezane ogromne komade. Oni koji imaju više od jednom posjetili na odmoru u Crnoj Gori, odmah naručio jedan dio za dvije ili čak tri - to je dovoljno. Meso je na žaru ili pržena. Ako želite sići u neškodljivi lika i prekrasan okus jelo - red chorba. Ova juha se temelji na ribi, meso, piletina, itd, pripremljena s ukusnim začinima i začinskim biljem.

Odmor u Crnoj Gori ćete pamtiti kao jedan od najintimnijih, opuštanje i ugodan. Ne gubite vrijeme, samo sunčanje na plažama - Osjetite sve čari živo Crne Gore.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: