učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Roaming u Crnoj Gori nije pojeftiniti

Da. Crna Gora protiv. Teško je reći tko je u pravu a tko u krivu, ali ostaje činjenica da je Upravni sud Crne Gore poslušao poremećaja glavne pružatelje zemlji (Telenor i Telekom) i otkazao odluku da smanji troškove roaminga.

Spletku je da međunarodni sporazum koji zahtijevaju da Crna Gora, kao i još tri zemlje sudionice, za promjenu cijene već potpisan, a 30. lipnja je stupiti na snagu.

Srbija, Bosna i Hercegovina sa svojim obvezama iz roaminga izvodi i, prema tome, građane Crne Gore, dok je u tim zemljama mogu napraviti pozivi jeftiniji. U Crnoj Gori, susjedi iz odgovora Balkana, zahvaljujući donesena neće.

Dakle, što je situacija ne odgovaraju crnogorske provideri? Argumenti s kojima su išli na sud, bile su kako slijedi: Prvo, Crna Gora još nije članica EU-a, dakle, slušajte svoje direktive nije potrebna za, i, drugo, činjenica je da nema ratifikacije.

Stručnjaci kažu da je ovaj korak malo da budu sretni u EU, ali Crna Gora i dalje ima pravo na unutarnje odluke, čak i ako oni ne podudaraju s određenim očekivanjima Saveza.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: