učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Potrebno je pogledati u Crnoj Gori!

Dolazeći na odmoru u Crnoj Gori, ne žurite da se opustite na plaži, ili riskirati nedostaje puno. Što trebate vidjeti u Crnoj Gori definitivno:
- Tara Canyon. Najdublja u Europi, natječući se s njim samo poznati Grand Canyon u SAD-u. Svi filmovi o Indijancima s Gojko Mitić snimao ovdje. Tara je ne samo lijepa, nego i čista - voda možete piti.
- Rijeka Bojana - jedinstveni prirodni fenomen. Potrebno je tražiti u Crnoj Gori, jer je u drugim zemljama, to neće vidjeti: Bojana protok ovisi o vjetru i razine mora. U nekim mjestima rijeka, oni imaju dva suprotna smjera.
- Rijeka Tsievna - mini-rijeka, koja je također vrijedi pogledati u Crnoj Gori. I ne samo vidjeti, nego i prijeći.
- jedinstveni prirodni koncentracija čiste vode mogu se naći u blizini Nikšića. Polje ima 30 rijeke i 300 izvora, svakako treba pogledati u Crnoj Gori.
- Kada susret turista koji je bio u Crnoj Gori, on će vam reći da ne izgleda u Crnoj Boki - Samo zločina. I on će biti u pravu, jer su svjetla u uvali ćete sanjati o povratku kući za dugo vremena.
- 14-kilometar Velika Plaža - to je najveće kupalište u Ulcinju. Ne gledaj u crnogorskom Grand Beach - tako da ne procijeniti opseg svojih naselja objektima.
- nacionalnim parkovima i parkovima Crne Gore - velika raznolikost ptica, biljaka i životinja. Diši u kristalno čistom zraku, da se dobije zdravlje i snagu i puno toga za vidjeti u Crnoj Gori možda - samo doći na Lovćenu i Durmitora, Skadarskog jezera i hodati pješice, dok dovoljno snage.

- stabla koja 2000 godina tamo. Želite li vidjeti? U Crnoj Gori postoji bar grad, gdje raste ovaj moćni maslina.
- Hramovi Crne Gore - poseban formiranje svetišta, prenošenje jedinstvenu atmosferu prošlosti. Povijesne građevine na obali puno, ali je potrebno da vidi najviše u Crnoj Gori na Jadranskoj zvonika (Crkva sv .. Nikola, Perast). U Cetinju, posjetite relikvije sv Ivana Krstitelja, a kod Podgorice - jedinstven križni hram Daybabe samostana. Ostrog - samostan ugrađen u visokoj stijeni. Do relikvija Vasilije Ostroški svakodnevno privlači desetke vjernika.

Što trebate vidjeti u Crnoj Gori? Odgovor je - sve. I jedan odmor ti jednostavno nije dovoljno, ne očekuju.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: