učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Idemo u Crnoj Gori vlakom: dosade ili avanturu?

Bilo da ide u Crnu Goru vlakom? A zašto ne? Za one koji štede vrijeme na cesti, ova ideja je vjerojatno da zvuči razumno. Prvo, to je nekoliko dana u autu. Drugo, to je drugovi. Treće, to je ograničenja u prostoru

Idi na Crnu Goru vlakom s djecom - ideja je prilično riskantno. No, putnici koji vole lijepe, sve mijenja stavove, komunikacije i ukupnu romansu ceste, u Crnu Goru vlakom barem jednom u životu putovanje potrebno. Uostalom, način morate slijediti nekoliko zemalja i gradova, od kojih je svaki ćete naći novo iskustvo, čak i za trenutak.

Prednosti izlet u Crnu Goru vlakom u autobusu utješiti. Možete spavati u poznatom položaju i staviti prtljagu kao što želite. Na stanici ćete dobiti potpuno drugačiji malo atmosferu i doživjeti nove senzacije. Ukratko, izlet u Crnu Goru vlakom - to je zabava za one koji znaju cijeniti upravo takvu metodu za dobivanje dojmova, naime, nepopravljivi, kronične turiste. No, čak i ako samo namjeravate ostati, pokušati uzeti u obzir ovu opciju kao putovanje u Crnu Goru vlakom, ne bojte se gubiti vrijeme - to je možda će vam se svidjeti.

Kako mogu doći do Crne Gore vlakom?

Naprijed smjer. Sada možete voziti u Crnu Goru bez direktnog, izravnog željeznički pravac, ali ovaj tip poruke nije dobro razvijena u zemlji. Možete doći do najviše Bara, a zatim morate koristiti autobusne linije u Crnoj Gori. Međutim, čak i prije nego što dođete do Bara izravno samo tijekom turističke sezone: Putovanje vlakom Crna Gora isključivo na godišnjem odmoru i stoga, ovaj put nije relevantan u zimskim mjesecima. Putovanje u Crnu Goru vlakom Moskva - Uzhgorod - Budimpešta će vas odvesti 12 sati nadalje kola pridružit će se sastav Prag-Beograd vodi vas na malu stanicu u Subotici (Srbija), koji će početi zadnji nogu od putovanja do konačnog odredišta, koji se nalazi na alatnoj traci. Ukupno vrijeme putovanja do Crne Gore vlakom - oko 60 sati.

Parking tijekom putovanja kratak, ali je u Budimpešti da ćete ostati malo duže. No, u 4:00 možete imati vremena gledati ovaj prekrasni grad.

Izlet u Crnu Goru vlakom na ležaljku.
Manje ugodno, ali fleksibilnije rješenje. Vlak Moskva-Beograd, a onda je vlak Beograd-Bar. Koliko je sati? Vožnja Moskva - malo više od 2 dana. Zatim možete odabrati bilo koji vlak za Bar. Na primjer, ako je putovanje u Crnu Goru vlakom nije hitno, možete prošetati gradom, a zatim odaberite neki od 4 dnevne rute do Bara - najbolje bi bilo otići u večernjim satima. Nastaviti put prema Crnoj Gori vlakom s udobnošću, rezervirati ulaznice unaprijed na željenim mjestima. Bar morati ići na oko 7,5 sati do 15 sati i izraziti shuttle vlak.

Koliko će putovanje u Crnu Goru vlakom?
Izravni putevi koštati oko 190 milijuna eura za 1. razred. Interchange staze malo jeftiniji - Beograd do 150 eura, a do 25 bar i 40 eura (ovisno o vrsti odjeljka).

Prtljaga težine ne plaća do 50 kg. Putovati u Crnu Goru vlakom treba tranzitna viza za Mađarsku (cijena oko 35 eura za dvokrevetnu tranzit).

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: