učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Rafting u Crnoj Gori: estetiku krajnost

Vi ste ljubitelj aktivnosti na otvorenom, a ostali članovi obitelji sna opuštanje u krilu prirode i kupanje u toplom moru? Odlučite se za odmor u Crnoj Gori - bit će dovoljno pojavljivanja na sve, dok, kao mala zemlja, možete jednostavno biti zajedno i zabavljati svako na svoj način, bez gubit vrijeme na putovanje od mjesta do mjesta.

Nacionalni park Durmitor, raširena među stijenama, poznatom kanjonu Tare, najvećeg plovnog zemlje, koja je u odnosu na veličinu u Grand Canyon u Coloradu. Ako vam se sviđa bijela voda rafting u Crnoj Gori ćete naći optimalne uvjete za realizaciju svojih želja. U međuvremenu, tiši članovi obitelji mogu uživati ​​odmarajući se na plaži ili istraživati ​​znamenitosti Crne Gore.

Što je rafting u Crnoj Gori? Ovaj rafting na vodama jedan od najdubljih kanjona na svijetu (dubina doseže 3.000 metara), u prekrasnom planinskom prirodu i nekoliko sati spuštanja niz rijeku na splavi.

Rafting u Crnoj Gori - postupak odvija se u nekoliko faza. Morat ćete se registrirati, staviti na posebnom odijelu (čak iu teškim topline voda Tare super - nije toplije od 12 stupnjeva) i biti sigurni da jedu blizu.

Ekstremni rafting u Crnoj Gori - to je travanj, sezona poplava, kada je razina vode u rijeci je puno veći nego obično.

Ako želite da se dijete na rafting u Crnoj Gori to može biti učinjeno samo ljeti - u proljeće je previše opasno.

Što dojmovi će rafting u Crnoj Gori?

Rafting - je kristalno jasno, smaragdnim vodama rijeke Tare, male uvale, prekrivene poznatog crnog bora (iz koje je došao naziv Crna Gora), ukusna nacionalna jela (rafting u Crnoj Gori - to je također prekrasna i prijateljski lokalnih usluga) i veliku tvrtku istomišljenika. Pokušao rafting u Crnoj Gori, steći ćete nove prijatelje, dovoljno udisati svježi zrak i birajte pozitivno do sljedećeg odmora.

U pravilu, rafting u Crnoj Gori najbolje je rezervirati unaprijed u obliku posebne turneje. Broj turističkih agencija u Crnoj Gori nude slične usluge. Po mišljenju turista, prosječna cijena takvog putovanja - oko 40 eura.

Plus situacija koja rafting u Crnoj Gori - to je samo glavni, osnovni dio putovanja u sklopu ove turneje. Durmitor - uistinu jedinstven prirodni ostava i arhitekturi globalne važnosti.

Ovdje su najviši vrhovi Crne Gore (npr Bobotov Kuk, diže na 2,5 km nadmorske visine), 108-metarski most preko Tare, drevnih samostana i grobnica, drevnih naselja i raznim udobnim hotelima za sve ukuse.

Ako ste u potrazi za avanturom, ali ne vole bijela voda rafting u Crnoj Gori, tamo su skijališta. Konkretno, na području Durmitora nalazi se naselje Žabljak. Ovdje također možete ići ronjenje i paragliding.

Ukratko, rafting u Crnoj Gori - to je većina bezopasna vrsta ekstremnih opuštanje, koja je u ljeto nije ekstremna uopće. Međutim, bogat izbor novih ugodne senzacije, ova metoda jamči ostalo.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: