učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Ulazak u Crnu Goru s djecom jesu li svi dokumenti s vama?

Evo što je zanimljivo: ukupna lojalnost režimu prelaska u zemlju strancima i njihovim izgledima, u Crnu Goru s djecom teže nego što se može činiti, a još teže nego u drugim zemljama.

Na primjer, ako ste otac ili majka djeteta u razvodu (ili jedan od roditelja jednostavno ne ide na odmor), ići u Crnu Goru sa djecom mogu samo posjetite notarijat ured. Da, problem Rusije - oslobođeno u sastavu, ali u Crnoj Gori s djecom ne smiju ući, ako nemate suglasnost drugom stranom, ovjerenu u obliku javnog bilježnika.

Ako predstavnik (na primjer, prateći ili relativna) putuje u Crnu Goru sa djecom, on bi trebao imati suglasnost oba roditelja. Kada je ovaj dokument izrađen isključivo na ruskom (ako ste državljanin Ruske Federacije).

Bez dokumenta ne može biti poslana u Crnu Goru sa djecom ostali bez roditelja. Svakako je potrebno kopiju preživjela.

Ako idete u Crnu Goru s djecom roditelja koji su lišeni, dokumente koji potvrđuju ovu činjenicu, i sigurno će biti u vašoj prisutnosti.

Dođite u Crnoj Gori s djecom je moguće samo s dokumentima, moguće je otići kao što molim, to nije važno. No, ako ništa dok je na odmoru u Crnoj Gori putuju, primjerice, u Dubrovniku, uzeti ugovor, čak i ako je turistički paket-aranžman i imaju potvrdu da Crna Gora je upravo priznao. Po povratku u sporazumu o granici mogu zatražiti u bilo kojem trenutku.

Odmor u Crnoj Gori - to je velika zabava za cijelu obitelj, tako da ne bi trebalo zasjeniti radost svojim grupnim aktivnostima odgađa povratak i isporuka ulaznica. Ako putujete u Crnu Goru s djecom i turiste, kažem ti da je sve to glupost, a nitko posebno provjerava, da li se slažete ili ne, zapamtite zlatno ruska poslovica vrijeme na vrijeme nije potrebno. Vaši prijatelji su sretni - oni su na ulazu u Crnu Goru sa djecom dokumenata nije tražio, ali to ne znači da oni neće tražiti. Uvijek je bolje pogriješiti.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.