učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Najbolji naselja Crne Gore: pronaći svoj Jadran

Crna Gora - zemlja, pruži duž istočne obale toplog Jadranskog mora, tako da je najbolje naselja Crne Gore - to je cijela njezina plaže području. Vrlo je teško odabrati između nekih od rivijere, ali dugo ne oklijevajte - gdje god dođete, ugodni dojmovi ocean ostaje. Ako želite znati o najboljih mjesta Crne Gore više - odnosi se na one koji su već posjetili zemlju, ali tradicionalno taj status su: Budvansku, Petrovac, otok Sveti Stefan, Bečići, Boca Kotor.

Zašto najbolji naselja Montenegro Budva početak? Budući da je još uvijek konkurencija u zemlji ne. Plaže su prekrivene sitnim šljunkom i predivno mekom pijesku, tu su plaćeni i slobodne zone. Stari grad, koji leži na moru, oduševit će vas svojom srednjovjekovnom sjaju. Ipak, Budva je prva u vrhu najboljih mjesta Crne Gore nije tako. Samo ovdje je vrlo zanimljiv i živahan noćni život - diskoteke, barovi i klubovi na ljestvici svojata europskoj razini.

Kotor. Najbolji naselja Crne Gore - to je, prije svega, jedinstvenim prirodnim predmetima. Boki Kotorskoj - svijet privlačnosti, i grad je tako bogat spomenicima antičke arhitekture koje možete potrošiti više od jednog dana za razmišljanje i proučavanje. Plaža ovdje nije toliko, a oni su stjenovita.

Bečići. Ona se nalazi nadomak udaljen od Budve. Ušao sam popis najboljih mjesta Crne Gore zahvaljujući udobnom plaži prekriven toplim kamenčićima. Ovdje je aktivno provodi amaterski sportskih natjecanja i profesionalne natjecanja, turistička infrastruktura je odlična. Same plaže su opremljene sa sportskih terena.

Bivši vojni utvrda Sv Stjepana ranije služio kao zaštita od gusara. Sada luksuzni hotel u netaknutoj stare ljuske. Za turiste koji se identificiraju za sebe najbolje odmarališta Crne Gore da skupi i elitistički - to je najprikladniji izbor.

Mirno i tiho odmor pružit će vam ugodan šljunčanom Petrovcu, okružen maslinicima. Tu je obično ostatak obitelji s djecom. Najbolji naselja Crne Gore iz perspektive obiteljskog odmora - to je malo udaljen od disko području Petrovca ​​i Ulcinja. Pronađite hotel u kojem možete na bilo koji proračun.

Odmor u Crnoj Gori je udoban, ne samo u pogledu proračuna i klime, ali i psihološki - Crnogorci su vrlo prijateljski za posjetitelje iz Rusije, a oni su jednostavno dovoljno da komuniciraju na ruskom ili engleskom jeziku.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.