učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Zračna luka Podgorica: glavni zračni kutija Crna Gora

Zračna luka Podgorica - Crna Gora je ključna zračna luka, koja se nalazi u blizini Podgorice, u blizini sela Golubovića. Zračna luka prima dnevno i šalje glavne zračne koridore u zemlji i temelj crnogorskog Montenegro Airlines zrakoplovna tvrtka.

Godine 2007. dobio je status najboljeg zračne luke među terminala prijeći milijuna putnika odlukom stručnog povjerenstva Zračne luke Međunarodnog vijeća. Zračna luka Podgorica stvarno nosi s volumenom putničkom prometu, ali da je u 2006. godini provedena je izgradnju novog terminala, što je povećalo područje zone prijema i znatno zaostala glavni teritorij.

Zračna luka Podgorica osnovano je 1961. godine, a provodi se ne samo građanska letova, ali zrak i jugoslavensko zrakoplovstvo. NATO je u više navrata bombardovali jer Imao sam vojno-civilna status. Srećom, Podgorica aerodrom ne utječe čak i ako je mir prometno čvorište - putnički prostori nisu bili pogođeni.

Zračna luka Podgorica (i Tivat) konačno preselila u Crnoj Gori u 2003. Obnova, koja je počela 2006. godine, a završila 2009. godine, napravio zračna luka Podgorica više moderan, prostran i funkcionalan. Dakle, to je obnovljena pista, putnik područje ima moderan pregaču i terminala područje od 5, 5 tisuća četvornih metara. Sad Podgorica aerodrom dobiva opsežni obloge širok tijelo, dok je prethodno takvu mogućnost je imao nije. Sada Zračna luka Podgorica može surađivati ​​sa zrakoplovnim tvrtkama koje koriste Boeing 747, koji je otvorio nove mogućnosti za slanje i primanje putnika za njega.

Podgorica Airport također ima modernu kontrolne točke, služiti putnika na međunarodnoj razini. Uvjeti u čekaonici nije previše luksuzni, ali zračna luka Podgorica može dobro zadovoljiti osnovne zahtjeve posjetitelja: tu su ugostiteljstvo, pokažite na periodike, mjenjačnica, trgovina duty free, stajati uz potrebne usluge: iznajmljivanje automobila i hotela, informacije stoji, stalci airlines, itd Zračna luka Podgorica također ima mali VIP-dvoranu.

Major airlines, koji stalno radi aerodrom Podgorica - je nacionalna organizacija Montenegro Airlinesa, kao i generalnog zrakoplovstva, Nordstar Airlines, S7, Moskovia, Tajmirski Airlines, Aeroflot. U sezoni na ovom popisu su dodani charter letove i regionalnih organizacija.

Zračna luka Podgorica je nadomak ključnih gradova i naselja u Crnoj Gori. Uz njega izgrađen autoput Podgorica-Bar, koji omogućuje pristup moru za oko 45 minuta. Od zračne luke u Podgorici (15 minuta) odlazak autobusom i taksijem.

Zračna luka Podgorica - adresa, telefon, e-mail:

JP Aerodromi Crne Gore
aerodrom Podgorica
81.000 Podgorica, PP 202
Crna Gora - Crna Gora

tel. 382 20444222, 20444244 382
e-mail: info@apm.co.me

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: