učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Kuća u Crnoj Gori: Zamka privatnog kupnju nekretnine

Kuća u Crnoj Gori - vrlo teška odluka za bilo koji ruski, posebno kada je riječ o kupnji nekretnina, nego ga iznajmiti. Prvo, najjeftiniji kuća u Crnoj Gori - kliše, ali, to nije fer. Uostalom, nekretnina je jeftin, u principu, rijetko, i to na takav popularan zemlje se može činiti jeftini samo u usporedbi s više pretencioznog zemalja.

U pravilu, ESL kuća u Crnoj Gori nudite za pjesmu, tražiti ulov. To može biti problem sa registracijom imovine kao imovine i zemljišta, nužde ili jednostavno ruševnom stanju građevina, nezgodno u smislu infrastrukture, ili čak i prirodnim uvjetima lokacije. Naknadna ulaganja u profitabilan kući u Crnu Goru vjerojatno da će dovesti do očaja bilo sretnog vlasnika.

Ako vam se ponudi novi dom u Crnoj Gori, možemo reći s velikom sigurnošću da vaš ugovor je strani investitor koji gradi parcele za svoje projekte. To posebno vrijedi za obiteljske kuće - ti Crnogorci jednostavno ne grade za sebe ili za prodaju. U pravilu, nacionalne kuće u Crnoj Gori - zgrada dizajnirana da žive zajedno nekoliko obitelji i najam, poslovni krilo izgrađena u izolaciji.

Ljubav Rusi za crnogorske nekretnine također je zbog jednostavnosti projektne dokumentacije za koju je crnogorska administracija okrenuo slijepa oka. Ali ne zaboravite da je kuća u Crnoj Gori, obaviti u roku od nekoliko dana, može biti opremljen s, na primjer, neovlaštene komunikacijski sustav, koji će onda uzrokovati ne samo probleme s komunalije, ali i hitnim situacijama. Osim toga, plan također treba pažljivu procjenu.

Kuća u Crnoj Gori sa problematičnom dokumentacije - je:

- neočekivani prekidi opskrbe vodom i grijanje

- novčane kazne

- nesreće zbog prirodnih pojava (kao što je opasnost od kuće nalazi se u Crnoj Gori, izgrađen izvan dopuštenog područja obale)

- rizik od prisilnog rušenja kuća

- prijenos na svoj račun nositelja duga za komunalije
Ako planirate kupiti kuću u Crnoj Gori, i malo vremena za njegovo stručne procjene, a ne razumiju samo dozvola, ali i sa odgovarajućim gotovih zgrada. U Crnoj Gori, to nije ista stvar. I ne biti privučeni prema brzini, jednostavnosti i niske troškove registracije nekretnina u Crnoj Gori - sve to u budućnosti će morati platiti premiju preko i iznad.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.