učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Suveniri Crna Gora: ono što se može ugoditi dom i prijatelje?

Idete na godišnji odmor u Crnoj Gori, mnogi turisti nisu svjesni koliko iskušenja u spremištu za njih: nakon svega, crnogorski suveniri - to je pravi test. Ponekad, pri pogledu na neke od nacionalnih i proizvoda jednostavno oduzimaju dah, kao što su oni jednostavan i šarene. Ponekad pod vrućim ruke želim kupiti sve suvenire iz Crne Gore, ali budite oprezni.

Glavna stvar koju trebate zapamtiti, briga Crne Gore suvenira za voljenima, neki od njih tradicionalni crnogorski nisu, tako da ne troše novac na šarene magneta ili kineski šalicu s jasnim dizajnom.

Obratite pažnju na vjerske suvenira Crne Gore. Pogotovo takvi darovi će biti oduševljeni votserkovlennyh svojim rođacima. Nakon Crne Gore - zemlja drevnih samostana i velikog pravoslavnog samostana svyatyn.Zahvatite mirisnog čempresa križa, amulet ili mala ikona - ti suvenira Crna Gora uvijek doći na sud.

Za sladokusce su najbolji suveniri Crne Gore - tradicionalni snack pršut (suhomesnati proizvodi), sir, maslinovo ulje i, naravno, mirisne domaće vino. Ako idete u planine, mještani su sigurni da vam ponuditi medicinske suveniri Crne Gore - to je sve vrste tinkture i pomazi iz bilja. Samo paziti na sve vrste zabrana i ograničenja na uvoz kako bi vaš odmor u Crnoj Gori nisu ugroženi problema na carini.

Forte Crna Gora također smatra svih vrsta proizvoda od vune ili osjetio. Neki staje obiluju prsluci, čarape, maramice ručno. Često možete naći lijepe šarene, vezene stolnjake i čipke proizvoda. Za ljubitelje ručne izrade suvenira Crna Gora također treba tražiti u pretrpanim pristaništa, te u malim gradovima i selima ili samostanskim trgovinama.

Dobri i crnogorski keramika - samo treba znati mjesto gdje oni ne prodaju robu široke potrošnje, ali stvarno moderan, kvalitetan i originalni suveniri Crna Gora.

Crna Gora suveniri za mališane može biti vrlo šarmantan - tražiti slatka pletene magarce i ovce, koje prodaju staricu. Također možete odabrati jednostavan, eko-friendly i originalne drvene igračke: piramida, buku, figurice i kockice.

Tekstilni suveniri Crna Gora u izobilju na tržištu: možete kupiti čak i nacionalnu odjeću, koja je iznenađujuće slikovite. I to je moguće ograničiti Capa šareni (crveni čep vrh) ili oslikani prsluk.

Prilikom odabira Crne Gore suvenira, uvijek imajte na umu da. da čak i većina jednostavna stvar ručno može prenijeti atmosferu u zemlji bolje nego skupo, ali bezličnom dar.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.