učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Best hoteli za medenom mjesecu: romantična Crna Gora

Medeni uvijek pomno planirano. Da, neka ih dovoljno često i sve krene naopako, mi smo navikli na to, ali vjenčanje hotel u svakom slučaju treba biti na razini. U sklopu priprema za vjenčanje, možete ga baciti u tražilicu najboljih hotela na medenom mjesecu i prije nego što počnete treperenja neba visoke figure Barcelona, ​​Prag i Rim. Na putu do otoka, te ponekad i zastrašujuće razmišljati.

Međutim, najbolji hoteli za medenom mjesecu i može biti prilično trošak. Glavna stvar je da odaberete zemlju sa svojim turizma, usluga i, naravno, cijene. Na primjer, istok - osjetljiva stvar, ali ići tamo bez posebnog treninga (posebno na vjenčanje hotelu) trebaju vrlo gusta novčanik. Međutim, neka nam se obratiti na pitanje točnije.

Što imate za ponuditi najbolje hotele za medenom mjesecu?

Prvo, romantičnom okruženju. Kako unutar tako i izvan nje. Sama lokacija hotela treba biti rafiniran i lijepo stane na ukus i interese oba. Dakle, važno je da pažljivo pogledate vruće točke na karti.

Drugo, usklađenost sa svojim zahtjevima. Tko zna što je najbolje hotele za mladence vas osobno vidio? Netko sanja o mirnom osamljenoj kolibi u planinama ili na moru, a tko je spreman za ples noći daleko u društvu bučnim prijateljima. Netko radije sobu u kasnobaroknom stilu, a netko dati visoke tehnologije. Tako će biti i optimalno međusobno dogovoriti da nema razlike.

Dakle, država. Stil. Određuje?

Sada je proračun. Za početak, da su najbolji hoteli za medenom mjesecu nikada neće biti jeftina. Uostalom, to je specijalizirani servis. No, ako želite uštedjeti novac i još uvijek imati nezaboravan medeni mjesec, tražiti mogućnosti. Na primjer, na osami bungalov negdje u Južnoj Americi, sa svim posljedicama. U svakom slučaju, manje od 300 dolara po noći ne plati nigdje drugdje. Nepotrebno je reći romantični medeni mjesec u Pariz ili Veneciju?

Ipak, postoji rješenje. Best hoteli za medenom mjesecu mogu naći u lojalnog i dobrodošlice Crne Gore. Na primjer, doista kraljevski odmor će vam osigurati otok Sveti Stefan. Trošak vjenčanja soba su prilično visoke, ali u usporedbi s europskim brojkama to može učiniti sretnim. U tom slučaju, Sveti Stefan je omiljena destinacija za odmor od tih aristokrata, pa čak i predstavnici kraljevskih i vladarskih dinastija.

A ako želite zapamtiti vjenčanje, ne samo ti, nego i nudi doživotno vjenčanje u Crnoj Gori - to je ono što vam je potrebno. Na primjer, možete se dogovoriti svečanosti u omamiti visine Lovćena, prekrasnim pogledom, disanje kristalni zrak i uživanje u delicijama crnogorske kuhinje.

Općenito, svi hoteli u Crnoj Gori može vam ponuditi lijepe i romantične sobe, pa ima malo smisla namjerno naručio vjenčanje hotela ovdje. Samo da vas upozorim da planirate medeni mjesec, a ljubazni domaćini pružit će vam ugodan i romantičan ugođaj.

Crna Gora hoteli imaju visoku razinu usluge i cijena oznake su vrlo tiho, a zadovoljstvo ćete dobiti ništa manje nego od medenom mjesecu u Parizu ili na otoku.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: