učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Počivao u Tivtu daleko ići da nije potrebno za dobar odmor

Za one koji su već bili u Crnoj Gori, koncept odmor u Tivtu je primarno povezan sa zračne luke. Prema tome, vrlo lijepa drevni grad se često pogrešno shvaća kao točku dolaska i odlaska u Crnu Goru od njega. I za dobar razlog. Zračna luka Tivat - nije njegova glavna atrakcija.

Prvo, grad smješten u neposrednoj blizini slikovitog Kotorski zaljev i pogleda zaljev od ovdje su uistinu jedinstven.
Drugo, ostati u Tivtu će nezaboravan veliko nacionalni park, koji je skup biljaka se stalno ažurira s novim primjercima egzotično.

Počivao u Tivtu će vam dati ništa manje čudesan slika od putovanja u Budvi i Lovćen.
Ako vam se sviđa razgledavanja, budite jaki par udobne cipele: odmor u Tivtu - to nije dan ili čak dva dana ispit. Luksuzni stanovi plemstva, koji ovdje dolaze na odmor od pamtivijeka, crkava i kapela, izgrađen u vrijeme Bizanta i Rimskog Carstva, starim solanama i, naravno, otok, izleti brodom koje morate ukrasiti vaš boravak u Tivtu. Otok Prevlaka pohranjuje tajanstvenu atmosferu drevnih ruševina pravoslavni samostan, a Otok očuvan antički odmara isusovački bratstvo.

Ako vam se sviđa plaže odmor i zabavu povezane s njim, ostanu u Tivtu će vam dati sve što trebate učiniti. More je iznenađujuće mirna, što je važno za one koji idu na odmor u Tivtu sa djecom. Ovdje možete ići ronjenje, surfanje i skijanje na vodi, kao i poduzeti neke ronjenja na lokalnim školama.

Volim hodati pješke ili voziti bicikl? Dobro došli u planinama, zakopanih u udobnim nasadima.

Odmor u Tivtu je zgodan i činjenica da je ključno čvorište glavnih putova Crne Gore. Odavde se lako i brzo se spaja na bilo kojem gradu, pogotovo jer najam automobila u Tivtu neće vam uzeti više od 5 minuta bez rezervacije. Želite li pogledati u isto vrijeme u Hrvatskoj? Nije problem - možete koristiti lokalnu trajekt i dogovoriti izvanredno putovanje.

Budva, Ulcinj, Herceg Novi i, naravno, Kotor - ovo je samo mali dio grada, koji se nalazi u neposrednoj blizini Tivta. S ovog mjesta možete jednostavno prošetati do serpentinama u planinama vidjeti poznati samostan u stijeni u blizini zatvora i uspon na lovchenskomu mauzolej.

Odmor u Tivtu - to je zanimljivo i nevjerojatno lijepa! Pokušajte ostati, i naći ćete da je zračna luka samo ga zovu očigledno nepravedna.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: