učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Crna Gora izručila oružja za masovno

Budući da je stupio na snagu Zakona o oružju, Crna Gora stanovnici otišli zajedno proći ilegalno čuva svoje artefakte. Ni manje ni više, danas je predala 5600 komada streljiva raznih kalibara i razmjera, više od 280 pištolja i pušaka, kao i 82 eksplozivnih naprava.

Na zahtjev Ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore, u skladištu dozvole je imao gotovo nitko ne primjenjuje. Prema novom zakonu, osoba koja se dobrovoljno predao ilegalnog oružja, oslobođen upravnog progona. Ovo stanje je potaknuta velikim priljevom svjesnih građana u policiju.

Kampanja je poštivati ​​život, predati oružje koje drži inicijativu Europske unije i koje vlasti Crne Gore, zajedno s predstavnicima njemačkog veleposlanstva. Glavni cilj kampanje je smanjiti negativne posljedice ilegalnog posjedovanja oružja.

9. srpanj Događaj je održan za uništavanje oružja i streljiva. Na ovaj dan, više od 1.000 oružje i streljivo neutralizirane u Nikšiću na Institutu crne metalurgije.

Zakon o oružju stupio na snagu 4. ožujka 2015. Prije njegove primjene u praksi (04/03/2016) crnogorski stanovnici mogu dio sa svojim borbenim ilegalnog bez dobrog pravnog gonjenja.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: