učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Crne karneval kada svjetlost u krvi

Običaji Carinska ... ... ako je u pitanju nacionalne boje, ljudi obično imaju određene asocijacije. Unatoč sumornim legendama koje obuhvatiti šumovitoj podnožju istočne slavenske, na Jadranu - to mjesto je tako atmosferski da emocije mogu biti ovdje samo očaravajuće, a tradicija - relevantni. Stoga Karneval u Crnoj Gori - to je slika-tradicija na kojima se sjetiti i znati turista, postalo je barem jednom članovi tih uzbudljive događaje.

Moram reći da je karneval u Crnoj Gori - običaj nije lokalni i uvoze. On je formirao pod utjecajem Venecije i savršeno uhvaćen na, jer se savršeno poklopio s brzim lokalnim temperamenta, dobre navike zabaviti, družiti, jesti i plesati.

Karneval u Crnoj Gori - kao što se događa? Svjetski poznati karneval Kotora, koja je na ljestvici i opseg je bez premca, je većina predviđa godišnji kulturni događaj u zemlji. Da bi sudjelovali u procesijama, koncerata, zabave i natjecanja u kojima privlači veliki broj gledatelja iz cijelog svijeta. Kotor karneval u Crnoj Gori - more svjetla lit protiv noć Kotor Bay, glazba, kazalište, cirkus i kulinarskim festivalima, izložbama i sajmovima, šarene maske i kostime. U tom slučaju, arhitektura grada je doslovno prenosi na sudionike stare Venecije, punjenje sama njegova bučna atmosfera zrak. Vlasti koji pokušavaju spasiti Stari grad u izvornom obliku, tako da je Kotor karneval u Crnoj Gori - ovo je pravi srednjovjekovni akcija, ponekad čak postaje jeziv osjećaj zbog vremenske petlje. Tijekom noćne bakljama čini se kao da vremenski stroj ti je prebačen u nekoliko stoljeća prije.

Ali karneval u Crnoj Gori - nije samo Kotor. U Budvi je u kasno proljeće održan je trodnevni plaža festivala, otvarajući sezonu kupanja. Pogotovo karneval Budva u Crnoj Gori, kao djeca - oni su uvijek veliko zadovoljstvo sudjelovati u kostim parade, parade, procesije i natjecanja.

Ako planirate odmor u Crnoj Gori, pokušajte da bi putovanje da se podudara s jednim od crnogorskih karnevala, a vi ćete osigurati sebi potpuno nezaboravan izlet. Možda karneval u Crnoj Gori nisu tradicionalne i ima takve drevne korijene, ali je iznenađujuće pun i jasno otkriva sve aspekte ove zemlje.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: