učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Njemačka deports Albanci Čini se da čekaju problem Srbije

Veličina posljedica odluke prošlog tjedna njemačkih vlasti, stručnjaci procjenjuju kako je katastrofalna. Činjenica je da se u narednim mjesecima, gotovo 30 tisuća Albanaca će biti poslan u Srbiju. Migranti u roku od nekoliko dana, doslovno preplavljen Beogradu, prenosi Informer.

U principu, sa Saveznog ureda za migracije u Njemačkoj će biti izbačen oko 100 000 izbjeglica iz zemlje balkanske regije, koja je iznenada izgubio svoj status u Njemačkoj i očekivani odlazak kući.

Ni manje ni više nego 160 000 zahtjeva za izbjegličkim statusom zabilježeni su u Njemačkoj od početka godine, a polovica pritužbi primljeno od stanovnika Balkana. Prije svega, to je Kosovo, nakon čega slijedi Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Bivši beogradski Šef policije M. Nitsovich kaže da je odluka njemačkih vlasti će imati negativne posljedice u području socijalne skrbi, sigurnosti, demografije i ekonomije. Osim toga, postoji svibanj biti ozbiljni neredi i sukobi na ulicama. Nitsovich naglasio da status kandidata za EU ne dopušta Srbija suprotstaviti stvaranje takvoj situaciji, i jedini izbor - Uzmi ga.

Na čelu Ministarstva rada i socijalne zaštite Srbije A. Wulin je rekao da je organizacija izbjegličkim logorima u susjednoj Srbiji ne planira.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: