učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Rent a car u Crnoj Gori 10 savjeta kako to učiniti pravo

U stvari, rent a car u Crnoj Gori ima različite karakteristike i savjeti su dovoljno univerzalan, ali pokušao sam ih prilagoditi upravo u tu zemlju.

1.Rassmatrivayte koliko mogućih opcija. U pravilu, prvi dostupni - ne nužno samo i najbolje. Uzmite si vremena da zvoni sve tvrtke uključene u najam vašeg grada. Potražite vozila unaprijed, barem za par dana i Facebook prijateljima, a vi ste dužni da se velike prilike. Riječ usta radi „s praskom”, a vaši prijatelji, koji su već poduzete auto, teško savjetovati vas loše. Crna Gora - mala zemlja, ima loše glasine se šire vrlo brzo i dobro - čak i brže. Rent-a-car u Crnoj Gori - najpopularniji oblik plaće i loš ugled beskoristan.

2.Sredi svi strojevi odabrati onaj koji zaista odgovara vašim potrebama, čak i ako je to skupo. Želim voziti s vjetrom na Bokeh - odabrati kabriolet, želim ići rijetko na posao u drugi grad - odabrati mali Runabout, trebate ispuniti na aerodromu s koferima tri prijatelja - uzeti kola ili kombi. Ne uzimajte ono što ne stane. Inače, nas petorica će pokušati ući u strmom brežuljku u malom Chevrolet Spark ili u netaknutoj na velikom rez Toyota Tundra, otpad spaljivanjem kroz benzina. Ipak, ne zaboravite da rent a car - to je stroj za neko vrijeme, koja se uzima za posebne namjene, i ništa više. Promjena ciljeva - uzeti drugi auto, dobar najam automobila u Crnoj Gori - je vrlo jednostavna.

3. Kada je pregled vozila nije previše lijen da se slike svih problematičnih područja, svaki nule i natikača u, čak i savjetujem vam da uvlačite se ispod prednjih i stražnjih branika, kako bi bili sigurni da su u dobrom stanju sa dna.
Bilo je slučajeva da su vlasnici valjanje ureda nakon položenog automobil natrag, ukazao na pukotinu na branik, a optuženi stanar. Međutim, to je u Italiji, u Crnoj Gori o kao ne čuje, ali kad se nešto dogodi po prvi put. Sve štete treba dodijeljen ugovor (uostalom, čak i rent a car u Crnoj Gori generalno percipira turisti i bez fanatizma, bolje je pokazati neku vrstu pedanteriju, to je korisno). Također provjerite padobran, wheelbrace Jack, trokut upozorenja, set zamjenskih žarulja, reflektirajuće prsluke i setove. Zima u nekim dijelovima zemlje još uvijek zahtijeva lanac, ne zaboravite da bi se izbjegla kaznu.

4. Gotovo uvijek zaposliti tvrtka uzima depozit od 100-200 eura, možda i više - ovisno o klasi automobila, a većina ureda.
Odražavaju tu točku u ugovoru i iznos koji ih ostaviti. Da, depozit, kao što je iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori tradicionalno je platio u gotovini. Imaju terminal bezgotovinsko plaćanje u Crnoj Gori je izuzetno skup i dugotrajan, pa imajte to na umu unaprijed, čak i prije nego što su se požuriti tražiti najbliži bankomat.

5. Unatoč činjenici da bi mnogi tvrde prisutnost zakona o zabrani turiste voziti automobil na lokalnom broju pripadaju privatnoj osobi, a ne Rentacarov - je mit.
S druge strane, nema dokaza da je to legalno. Zbog nesavršenosti lokalnom zakonodavstvu, možemo pretpostaviti da sve to nije izričito zabranjeno - dozvoljeno, isto mišljenje dijeli i policije, koji ne plaćaju pozornost na koji je za volanom. Rent-a-car u Crnoj Gori - to je pravi vrsta komercijalnih aktivnosti, a takva aktivnost provodi se u skladu s licencom. No, jeste li se složili da se automobil iz prijateljstva, bez novca, samo zato što je vaš prijatelj Crne Gore - velik čovjek, zar ne?

6. Uvijek ima rezervni plan.
To je sigurnosna mreža, ili na drugi Rentacarov, ili tražiti alternativu u obliku autobusa i vlakova - nitko ne može garantirati da je knjiga koju automobil nije peresdadut na povoljnijim uvjetima. Ti nisi njihov prijatelj ili rođak, a zaraditi više želim sve i uvijek, tako da ne oslanjaju na poštenje i mitskog razumijevanje i pripremite se nekoliko opcija - tako da ne nađete bez automobila tri sata prije nego što je potrebno kako bi se zadovoljile obitelj s zrakoplova.

7. Ako niste pedantan, uzeti prašnjavi automobil distributeri upozoravaju unaprijed da pranje nije potrebno - i dalje ćete ga mazati nakon par kilometara daleko, ali nećete brinuti da ga oprati prije stavljanja. Ovdje se postavlja pitanje nije toliko o novcu (čak i za pranje automobila sa crnim kotačima je u prosjeku od 5 eura), u potrazi za pranje automobila, a onda na putu za Rentacarov opet kako bi se izbjeglo prolijevanje automobil. Dusty je - prašnjav prošlo.

8. goriva. Obično iznajmljuje auto s punim spremnikom, što uvelike pojednostavljuje život. Odmah pozvati na prvi dostupni benzinskoj postaji i zatražiti vrha do pune - tako da ćete znati koliko litara nemaju dovoljno u spremniku, a ne proliti prije stavljanja auto - strelicu na senzor je vrlo konvencionalna. Benzin u Crnoj Gori, iako je jeftiniji od europskih, ali ne puno, pa čak i nekoliko dodatnih litara iznad i izvan onoga što je izvorno, možete izbrisati sve svoje napore kako bi pronašli jeftiniji najam.

9. Pokušajte ne odgoditi isporuku automobila, donijeti dogovoreno vrijeme, ili malo ranije - najvjerojatnije, ovaj automobil gotovo odmah biti stavljen na drugog klijenta, posebno u sezoni.
Moguće je da će se uzeti u obzir gubitak profita, ako zbog vaše inertnost Rentacarov izgubiti klijente, posebice u ugovoru bit će izloženo točno kazne za kašnjenje, ali ih uzeti ili ne uzeti - ovisi o inspektora raspoloženja. Ili, ako se situacija ne ovisi o vama, stoji u veliki prometni zastoj u tri sata, ili barem upozoriti na kašnjenje. Uobičajenu uljudnost ponekad može učiniti više nego što mislite.

10. I na kraju, savjet koji čini tako jednostavno, ali u isto vrijeme, zaboraviti o tome apsolutno sve: uzeti antibakterijske maramice i očistiti ručicu upravljača i mjenjača - to se nikad ne: nema prethodnih iznajmljivače automobila ili rentakarschiki ili čak i auto podloške.

Sretno na cestama.

#BogovVladimir

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: