učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Dakle, što se još uvijek trguje u Crnoj Gori s Rusijom?

Pitanje je vrlo čest, a to se događa u svjetlu nedavnih događaja prilično često. Glasno i lijepa riječ embargo uzrokuje bolan bora na čelo u uzaludnom pokušaju da se nastavi izraz sada nije crnogorski crnogorski ... što u Rusiji?

Da je Crna Gora uvozi u carinsko područje Ruske Federacije tijekom godina, i ruski potrošači su ostali bez nečega u vezi s uvođenjem prodembargo?

Prva asocijacija - meso. Neka malo, ali neki volumeni su. Međutim, zabrana svinjetine uvoz iz Crne Gore uveden kao privremenu mjeru u studenom 2014. U nekom trenutku, Rosselkhoznadzor stručnjaci primijetili da ponuda mesnih proizvoda iz Crne Gore stalno raste i iskazuju u više od povijesnog potencijala zemlje kao producent. Nakon niza testova utvrđeno je da značajan dio crnogorske mesa je nizozemski i poljski podrijetla. Jednostavno rečeno, embargo na svinjetinu uvedena je u ponovnom izvozu proizvoda bezličan. U budućnosti, zabrana je ukinuta, ali ograničenja ostao na uvoz. Smrznuti proizvodi od mesa i prekrasni Nacionalni jela poput pršuta u Rusiji i dalje uvozi (usput, s obzirom na uvoz pršuta prije moguće govoriti o Srbiji), ali je opseg isporuke su doista suvenir.

Drugi sektor - Crnogorska vina. Ovdje je pad u opskrbi alkoholnih pića iz Crne Gore također povezana s karakterističnim za ovu godinu pomake u uvoznice tržištu: Luding trgovine, vino uvoz u Rusiju iz Crne Gore, odjednom je izgubio svoju vodeću poziciju u srpnju, jer bavi vina gotovo cijela Europska unija. U smislu prodembargo teret Španjolske i Francuske, a prvo mjesto zauzima opskurnu dobavljač Abhazije Mistral Alco.

Treće područje - to je voće i povrće, sušeno voće iz Crne Gore. Evo opet, riječ embargo glasnije od svih posljedica zabrane zajedno. Uništavanje voća i povrća prošao iznos manji od 50 000 dolara.

Drugim riječima, opseg ekonomske gubitke za procjenu najviše Crna Gora Crna Gora, ali možemo pretpostaviti da je najnovija odluka Ruske Federacije u vezi proširenje embarga nije uveo značajne promjene u stvarnoj situaciji.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: