učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kupnja stana u Crnoj Gori: u priči o ulaznice ekonomskoj klasi

Danas smo navikli na činjenicu da se kreće u drugu zemlju - ne egzotično. Za neke je to samo da opstane, za nekoga - na način da ostvare svoje snove i planove za nekoga - kako bi se osiguralo normalno budućnost za svoju djecu. Pitanje je uvijek isti - gdje ići?

Za mnoge Ruse, kupnju stana u Crnoj Gori - to je cilj, udoban i vrlo ugodan izbor. Ovo je osobito pogodna za stanovnike gradova, jer prodajom otrcanu odnushku u Biryulyovo Moskovljanin može s novcem kupiti lijepe apartmane u Crnoj Gori. U dijelovima Rusije cijene nekretnina znatno niže, ali to ne zaustaviti one koji su jednom posjetili Crnu Goru i zaljubio u nju na prvi pogled. Ipak - ugodno vrijeme, prekrasan krajolik, iscjeljivanje planine more klima, zapravo ruskog govornog stanovništva (i, naravno, veliki broj ruskih emigranata), visoke kvalitete i nevjerojatno ukusna hrana, i što je najvažnije - na cijene kvadrata znatno ispod sredneevropeykih

Međutim, nisu svi kupuju stan u Crnoj Gori kreće. Vrlo često, stan, kuću ili stan kupiti za komercijalne svrhe - kao što je uvijek puno turista, nekretnine u Crnoj Gori će uvijek biti popularan.

Pri kupnji stana u Crnoj Gori za iznajmljivanje je jedan od vaših prioriteta, odaberite je kuća uz more - tako da ćete brzo nadoknaditi njihove investicije, iako su cijene za takve stanovanja, naravno, više nego u udaljenim područjima.

Apartmani u Crnoj Gori je bolje kupiti novi - ne samo zbog kvalitete završi i funkcionalnost. Činjenica da je Crna Gora veoma neozbiljno odnose na sadržaj naloga dokumentacije za imovinu, a sama nekretnina je na dob za odlazak u mirovinu nije jednostavno za korištenje. Problemi se mogu pojaviti postupno, i odjednom, ali dokazati njihov predmet će biti teško. Na primjer, možda ćete iznenada doći do velikog duga na komunalne usluge iz prethodnog vlasnika, ili prikazati činjenice neregistrirana ili čak opasno prenamjenu. Ukratko, kupiti i sebe staviti lako - lokalne vlasti aktivno promicati takve aktivnosti, ali onda uporaba može biti vrlo neisplativim.

U skladu s formalnostima je bolje naći odvjetnika iz Crne Gore, koji će o tome obavijestiti nadležno neovisnog građevinskog vještaka. Isti kupnje stana u Crnoj Gori kao činjenicu - proces koji zahtijeva samo otvaranje računa u zemlji iz koje će prijenos novca prodavatelju. Samo uplatiti i jamčevinu.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: