učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Letovi u Crnoj Gori: kako uštedjeti novac na letu?

Jadran, unatoč političkom i ekonomskom napretku novije vrijeme, ostaje omiljena destinacija ruskih turista. I nije ni čudo: svi znaju kako blagotvoran klimu Crne Gore i ljepotu i čistoću lokalnih plaža samo ušao u povijest. Međutim, letovi u Crnoj Gori može postati dio rashoda, posebno ako se leti nije dio turneje, a na svoje vlastite.

Kako uštedjeti, a ne overpaying za letove u Crnoj Gori? Blogeri su željni podijeliti svoje savjete na mreži.

Odmor u Crnoj Gori se može obaviti u 1,5 -2 puta više isplativo ako pažljivo proučiti stavove o tome kako jesti dok su na odmoru, na što i gdje ići za najam stana. I, naravno, jeftini letovi za Crnu Goru su također zainteresirani za vrlo mnogo.

Ipak, otvorena bezvizni režim za Crnu Goru, tek toliko da se na ovoj zemlji na godišnjem odmoru, poslovnom putu ili posjet. Dakle, glavni problem na putu - to je cijena letova do Crne Gore, a ne mogućnost ulaska ili uvoz bilo koje stavke.

Dakle, letovi za Crnu Goru i kako kupiti ih isplativo

Možete ići na tradicionalne rute, rezervirati ulaznice za charter iz bilo koje zračne luke u Rusiji. Iskustvo pokazuje da je cijena ulaznice u isto vrijeme znatno niže od najpovoljnijih ponuda turističkih agencija.


Unaprijed gledati letove u Crnoj Gori na prodaju - oni su uvijek puno.

Dobiti ponude na zrakoplovne karte za Crnu Goru direktno iz airlines - možete
značajne uštede pri kupnji ulaznica za studente, umirovljenike i djecu.

Kontaktirajte tematske grupe na društvenim mrežama - gdje možete naći stvarno atraktivne ponude.

Pokušajte rezervirati letove za Crnu Goru (ako djeluje kroz zračni prijevoznik) u srijedu ili četvrtak - prema statistikama, ovo su dani niskim cijenama, za razliku od blagdana.

Letovi u Crnoj Gori, kupio izlet, možete uštedjeti do 30% troškova.

Osobito ljudi pacijent može savjetovati da sudjeluju u bonus programa, koji su na svakom aviokompanija, skupljati bodove i zamijeniti ih za milje, itd

Letovi u Crnoj Gori, kao što je iskustvo pokazalo, preko posrednika mogao koštati znatno manje. No, budite sigurni da pročitate mišljenja, tako da ne dođete u kontakt s scammers.



Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: